Pronađi pravu ljubav prema sebi

Za pravu ljubav uvek ima vremena, ali ponekad jednostavno treba uzeti pauzu i ignorisati muškarce u svom životu. Umesto da razmišljaš o svom ljubavnom životu, razmišljaj o sebi. Ako ne znaš kako, pokušaj nešto od ovoga.

Dogovori sastanak - sa sobom

Neka bude jednako važan kao i pravi poslovni sastanak ili dogovor sa zubarom. Čak i ako traje samo 15 minuta, neka taj sastanak bude važan deo tvog dana. Iskoristi ga za lakiranje noktiju, slušanje svojih omiljenih pesama ili jednostavno sedi i pročitaj nekoliko stranica knjige. Ovo može da ima funkciju meditacije nakon koje ćeš se mnogo bolje osećati.

Isključi se

Stišaj zvuk na mobilnom, ugasi čet na fejsu i postani nevidljiva svima osim sebi. Na taj način ćeš uvek moći da odabereš kada ćeš komunicirati s ljudima, a kada ih jednostavno ignorisati.

Prošetaj

Šetnja može imati smirujući efekat na tebe, a i zdrava je za telo. Ako te nešto muči, možda to možeš da rešiš uz malo svežeg vazduha u prirodi. Ako problem ostane, barem ćeš ga rešavati bistre glave.

Ustaj ranije

Znamo, tih 5 minuta kojih ostaješ da ležiš u krevetu može mnogo da znači, ali na taj način se samo mučiš. Umesto da gubiš vreme, ustani pola sata ranije nego inače i uživaj u trenucima za sebe.

Ponašaj se kao muškarac

Muškarci se ne zamaraju dešifrovanjem skrivenog značenja naših poruka, što znači da im je život mnogo manje stresan. Pokušaj tako da se ponašaš barem nedelju dana, i nećeš hteti da se vratiš na staro.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još