Vozite oprezno:Poledica na putu

Prema najavi meteorologa danas će padati sneg u višim predelima.

Na putnim pravcima 1. prioriteta kolovozi su uglavnom vlažni, dok na putevima 2. i 3. prioriteta ima zaostalog snega na kolovozu i to na teritoriji Novog Pazara, Zaječara, Kruševca, Užica, Požege, Ivanjice, Zaječara i Čačka.

Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta.

Od 21. novembra zbog radova na terminalima na hrvatskoj strani, GP Bačka Palanka nije u funkciji za teretna vozila. Radovi će trajati do sredine neredne godine.

Na deonici Čiflik-Staničenje, u okviru radova na izgradnji Koridora 10 između Niša i Pirota, danas se saobraćaj neće obustavljati, dok će sutra biti obustavljen od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00.

U okviru radova na koridoru 10 na putu I/a reda (auto-put E/75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko 800 metara. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeneno mesto. Predviđeno je da radovi traju do 31. marta 2014.

Zbog radova na izgradnji Koridora 10 na putu IA reda Leskovac-Vranje, na deonici između Male Kopasnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 km/h ka Leskovcu, a na 40 km/h ka Vranju. Ovakav režim saobraćaja će važiti do kraja godine.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške, na AP E/75 Beograd - Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz neophodno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije i ograničenje brzine.

Vozila idu zaobilaznim putem na magistralnom putu M-2, od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana.

Danas oblačno i bez padavina
Danas oblačno i bez padavina

Izvor: Beta

Pogledajte još