Stojanović: Ginuli smo za pobedu

"Izgarali smo za pobedu. Vojvodina je kod vođstva 1:0 i 1:1 imala nekoliko situacija da nam zakomplikuje stvari, ali imali smo i mi svoje šanse, napadali smo bukvalno svih 90 minuta. Vojvodina je pokazala da je ozbiljan tim, a obe ekipe su pokazale da u srpskom fudbalu ipak ima ozbiljnih i kreativnih stvari", rekao je Stojanović.

Zvezda je posle preokreta pobedila Vojvodinu sa 2:1 i tako zadržala priključak za Partizanom pred početak zimske pauze.

"Pobedili smo uprkos svim problemima zbog povreda, ali se videlo da nam fale igrači na određenim pozicijama", rekao je Stojanović.

Trener Zvezde upustio se u diskusiju s novinarom Naših novina Darjanom Nedeljkovićem posle pitanja o njegovom statusu u klubu.

"Prekinuću vas, to pitanje mi stalno postavljate. Ja sam svoj posao uradio najbolje što umem, sada je sve na drugima. Vi ste očigledno predvodnik konjice, ovo pitanje se proteže posle svake utakmice bez pobede", rekao je Stojanović novinaru.

Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle meča na terenu da je imao utisak da je "neko drugi" režirao utakmicu.

"Imao sam takav utisak na terenu, ali nije moj posao da se bavim tim. Bilo nam je dosta teško na terenu i čini mi se da smo nezasluženo ostali sa igračem manje. Izdržali smo pritisak od igrača, navijača i svih ostalih aktera ove utakmice. Teško je dva puta pobediti Zvezdu u tri dana", rekao je Nikolić.

Treneri su se posle konferencije za novinare zagrilili umesto uobičajenog rukovanja.

Beta

Pogledajte još