Lazar Rišar dobio posao na pumpi

Imaću da jedem, dobio sam posao na pumpi!

"Trebaju nam prvaci! Lazar je prijatan, mlad i ambiciozan mladić, koji je spreman da se bori za svoju osmočlanu porodicu. Na benzinskoj stanici u Somboru, čije se otvaranje tek očekuje, obezbedili smo mu radno mesto, kupanje i hranu u našem restoranu i motelu. Već je dobio i uniformu, koju je isprobao juče na svoj prvi radni dan", rekao je Knežević i naglasio da će zaposlenje, osim Lazara, dobiti i njegova maćeha.

Kako kaže, od gradske vlasti će zatražiti plac jer im je u planu da ovom posebnom mladiću, koji je uspešno istrčao na desetine maratona i polumaratona, izgradi jednu sobu i kupatilo.

"Bili smo u porodičnoj kući Rišara i njihova situacija je stvarno veoma teška. Lazarova mlađa braća i sestre takođe vole atletiku, pa ćemo, osim doniranih slatkiša, da ih iznenadimo i za predstojeće praznike"
, ispričao je Knežević.

Čudo od momka, na kog je javnost obratila pažnju kad je pre dve godine istrčao polumaraton u pocepanim cipelama, sad je najradosniji mladić u zemlji.

Počinje da štedi

"Presrećan sam što počinjem da radim. Sad ćemo imati da jedemo, da kupujemo stvari... Čim uspem da zaradim i uštedim, kupiću nove patike za trčanje. Biće nam mnogo lakše jer će i moja maćeha dobiti zaposlenje", kaže nasmejani Lazar dok čisti i sprema pumpu za otvaranje, nakon čega će raditi kao točilac goriva.

Kurir

Pogledajte još