fbpx

Četvrtina žena ne voli partnerove prijatelje

Četvrtina žena smatra kako ljudi s kojima njihova druga polovina provodi vreme imaju štetan uticaj na njihovo ponašanje. Žene smatraju da su oni prebučni, prave se važni i utiču na to da im se partner ponaša drugačije.

U ispitivanju, žene su navele i to kako se partnerovi prijatelji ponašaju kao tinejdžeri koji pričaju nezanimljive šale. Jedna od 10 žena navela je kako su partnerovi prijatelji bili kamen spoticanja za njihovu vezu.

Blizu 16 odsto žena priznalo je da pokušava da spreči svoje momke, verenike ili muževe da se druže s "nepoželjnim" prijateljima, a trećina žena je imala neke izgovore kako se ne bi družila s njima.

Jedna do 20 žena rekla je da joj se ne sviđa neki od njegovih prijatelja, dok ih je 75 odsto priznalo da im se ne sviđa većina njegovih prijatelja.

"Mnogo žena smatra da se njihovi partneri vrate 10 godina unazad nakon vremena provedenog s prijateljima. Koriste drugi jezik, teme razgovora su različite i imaju tendenciju k tome da se prave važni", rekao je portparol "2 Gunsa", projekta nazvanog po istoimenom filmu, a čiji su čelnici uradili istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena koje su u vezama.

Jedna od 10 žena oseća toliku odbojnost prema partnerovim prijateljima da mu je zabranila da ih viđa.

Međutim, postoji i pozitivna strana. Većini žena ne smeta da se njihovi partneri druže s prijateljima tokom posebnih događaja kao što su rođendani, novogodišnji praznici i sportski događaji.

"Žene ne bi trebale biti ljubomorne ako njihovi muškarci imaju prave prijatelje", dodao je portparol.

Izvor: Super žena
Foto: Morguefile

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.