Milojević: Želja mi je da se ponove Bari i Tokio!

"Posle 22 godine smo ponovo ovde i imam jednu, jedinu želju - da se ponovi uspeh iz Barija i Tokija. To će biti teško ali se nadamo da će se ostvariti", rekao je Milojević na koktelu povodom obeležavanja 22. godišnjice od pobede nad ekipom Kolo-kolo, u finalu svetskog klupskog prvenstva.

Zvezda je 8. decembra 1991. godine u Tokiju pobedila čileanski Kolo-kolo sa 3:0 i tako posle evropske titule osvojene u Bariju, osvojila i svetsku.

Osim Milojevića na proslavi 22. godišnjice niko se od tadašnjih igrača nije pojavio, zbog kako je rečeno, raznih obaveza. Prisutan je bio još i tadašnji trener Vladica Popović.

"Nadam se da ćemo u budućnosti biti u prilici da još koji put razonodimo navijače. To je za nas bio divan momenat, nezaboravna uspomena. Želim da ove godine ponovo osvojimo trofej i vratimo se na one staze koje smo imali", kazao je Popović.

Tadašnji i sadašnji predsednik Skupštine Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je da je veoma važno da klub drži do tradicije i rezultata koji je deo njegove istorije.

"Danas kažu da Zvezda nema o čemu da priča nego o prošlosti, ali mi smatramo da taj rezultat mora biti nadahnuće novim generacijama da teže ka tom cilju", naveo je Mijailović.

Koktelu su prisustvovale legende kluba Dragoslav Šekularac i Vladimir Petrović Pižon, predsednik Dragan Džajić, sportski direktor Zoran Stojadinović, trener Slaviša Stojanović, a pored mnogih drugih, prisutan je bio i potpredsednik "večitog" rivala Partizana Ratomir Babić.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.