Devojka sedi sa drugaricom, kako da joj pošaljete piće ?!

Poslati piće devojci koja ti se dopada uopšte nije lako. To treba uraditi sa stilom kako bi utisak bio pravi.

Za početak je najbitniji konobar. On je, zapravo, suštinski "igrač" u toj akciji. Budi siguran da zna šta radi, da je šarmantan ali da ne i napadan, i da možeš da se osloniš na njega. Ako bude "srećan kraj", ne zaboravi da se zahvališ odogovarajućim bakšišom.

Pitaj ga šta ona pije. Pošalji joj isto to, ali i njenoj prijateljici. Ako misliš da već dugo sedi u restoranu, kafiću, baru, pozovi konobara i reci mu da ćeš ti platiti njen ceh, a da joj on to objasni kada ga pozove pre odlaska.

Pristojna dama će se u oba slučaja zahvaliti, čak i ako joj se ne dopadaš ili je zauzeta. To će ti, svakako, kasnije reći ili će nakon gutljaja i osmeha u tvom pracu, otići iz lokala, kako bi se "spasila".

Slobodno podigni čašu kad i ona
. To nazdravljanje na daljinu je sasvim ok, bez obzira na to šta će dalje biti.

A šta će biti?

Ona će, ako je zainteresovana, reći konobaru da te pozove za njen sto. One malo slobodnije će ti prići i same ti ponuditi stolicu, ali računaj i na mogućnost da se sve završi sa "hvala i ćao".

Ako ti se osim devojke, osmehnula i sreća da je ona slobodna i zainteresovana za nova poznanstva - kreni! Prvo se predstavi, rukuj, sedi dovoljno udaljeno kako bi uživao u pogledu, ne ugrožavajući njen intimni prostor.

Dalja dešavanja zavise od mnogo činilaca, a ti budi džentlmen i osluškuj njene signale - ne vodi se samo sopstvenim namerama.

Slanje pića dami je potez iz stare škole udvaranja, ali uvek "radi". Zato, samo napred - toliki su to učinili pre tebe, a najteže je samo prvi put.

Srećno!

Izvor: MONDO

Pogledajte još