Deca poznatih koja će biti uspešnija od roditelja

Ako već niste, vreme je da upoznate decu poznatih koja su na putu da dosegnu, a možda i nadmaše slavu svojih roditelja.

Kći Melani Grifit i Dona Džonsona, 23- godišnja Dakota Džonson dobila je glavnu ulogu u ekranizaciji filma Pedeset nijansi sive i time ujedno priliku da se proslavi.

Za Skota Istvuda, 27-godišnjeg sina Klinta Istvuda, pročulo se nakon što je snimio editorijal za časopis Town & Country. A kolika se bura digla oko njega, čini se da je i pred njim blistava budućnost. Inače, lepotan je glumački debi imao 2006. u filmu svog slavnog tate Klinta Istvuda "Zastave naših otaca", a glumio je uz oca i u "Gran Torinu", kao i u filmu "Trouble with the Curve".

Međutim, nisu sva deca slavnih željna uspeha u Holivudu, neka su se opredelila za modne piste, barem za sada.

Tako se Džordžija Mej Džeger (21), najmlađa kći Mik Džegera i Džeri Hol, već pet godina bavi manekenstvom, a u poslednje vreme imala je i par izazovnijih snimanja na kojima je dokazala da je pravi profesionalac.

Kći Kim Basindžer i Aleka Boldvina, 17-godišnja Ajrland Boldvin takođe je već postala poznato ime u svetu mode, a sudeći prema njenom talentu za privlačenje pažnje medija, o njoj će se još dosta čuti.

I prelepa kći Robin Vrajt i Šon Pena, 22-godišnja Dilan Pen bavi se manekenstvom, a nakon pojavljivanja na dodeli Emija, verujemo da je i pred njom blistava budućnost.

Čini se da je došlo vreme i za Zoe ćerku Lenija Kravica i Lise Benet.

Sledeće godine stižu čak četiri nova filma u kojima glumi. Među njima su i "Mad Max: Fury Road", u kom će zaigrati uz Toma Hardija, Nikolasa Holta i Šarliz Teron, pa u "Divergent", u kom glavnu ulogu igra Kejt Vinslet.

Izvor: 24sata

Pogledajte još