5 laži o muškarcima u koje žene veruju

Neka mišljenja o muškarcima, kada je reč o njihovom odnosu prema nežnijem polu, toliko su se ustalila da su postala pravilo, a u stvari imaju jako malo veze sa stvarnim stanjem stvari. Stoga su muškarci rešili da progovore.

1. Neće vas poštovati ako spavate sa njim na prvom sastanku
Istina je: svejedno je da li ćete imati seks na prvom ili stoprvom sastanku. Seks, odnosno njegovo odlaganje, ne utiču na to koliko će vas muškarac poštovati. Ako donesete takvu odluku na osnovu vašeg verovanja šta će druga osoba da misli o vama, a to nije ono što želite, mogli biste jako da se razočarate.

2. Muškarci vole da budu lovci

Tačnije je da muškarci moraju da budu lovci, jer se to od njih očekuje, nego da to vole. Jačem polu je malo koja druga situacija stresnija od one kada moraju da priđu nepoznatoj ženi i rizikuju odbijanje i poniženje. Muškarci bi se sa ženama odmah menjali za tu "nepravedno" im dodeljenu ulogu. Zato, devojke, slobodno krenite u lov! Muškarcima će to biti veliko olakšanje.

3. Muškarac može da bude prijatelj sa ženom bez želje da spava sa njom
Jedna od najčešćih debata je upravo ova. Da li je muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće? Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško da odvoje prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost i te kako utiču na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. Ali, ne brinite jer to nikako ne znači da će to i učiniti.

4. Muškarci vole iznenađenja
Iako duboki dekolte, kratka suknja, obmotan peškir nakon tuširanja ili seksi donje rublje mogu i te kako da rasplamsaju mušku maštu, oni, ipak, vole konkretno. Žensko telo je vredno divljenja zato, ako želite da ga iznenadite, ne skrivajte se ispod odeće već mu poklonite 100 odsto prirodnu sebe, bez odeće.

5. Muškarci se boje nezavisnih žena

Ova neistina naročito ne važi za muškarce mlađe od 40. Oni vole da se druže, upoznavaju, rade i budu u vezi s jakim i nezavisnim ženama. Samouvereni partner biće ponosan na svoju jaku, nezavisnu partnerku i neće misliti da mu je time oduzeta muškost.

Izvor: Stil
Foto: Morguefile

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.