Bezazleno grudvanje studenata pretvorilo se u opšti haos, "po nosu" dobio i profesor (VIDEO)

Ali, nakon što su se studenti kratko vreme zabavljali, situacija je eskalirala i mnogi od učesnika počeli su snegom da gađaju automobile u prolazu.

U jednom trenutku žestoko su navalili na jedan od automobila iz kojeg je potom izašao stariji muškarac, prema pisanju studentskog časopisa, bivši profesor sa univerziteta, Šervin Simons.

Njegov izlazak iz automobila nije nimalo obeshrabrio "napadače" pa je dobio i nekoliko grudvi u glavu, a upravo je ta scena snimljena i objavljena na Jutjubu.

U samo dva dana prikupila je više od dva miliona pregleda te postala glavna vest na Reditu.

Video je rezultirao policijskom istragom pa će pokušati da se utvrdi ko su studenti na snimku i jesu li "počinili ikakav zločin", piše "NY Daily News".

U službenoj izjavi Univerziteta stoji: "Univerzitet Oregon shvata ponašanje svojih studenata vrlo ozbiljno. Posledice su jasne za one čiji postupci narušavaju ugled Univerziteta i krše standarde ponašanja".

Reakcije na Tviteru bile su burne - brojni korisnici žestoko su osudili ovakvo ponašanje i zatražili kaznu za odgovorne. Takođe, pokrenuta je i peticija u kojoj se traži da "Univerzitet preduzme ozbiljne disciplinske mere" protiv onih koji su učesvovali u incidentu.

Profesor Simons odlučio je da neće tužiti napadače.

Izvor: 24sata

Pogledajte još