Nataša Bekvalac otkrila kakav muškarac može da je voli!

Poznata pevačica Nataša Bekvalac, koja je skoro promovisala svoj novi sinl "Bolesno te volim", dala je ekskluzivni intervju za Svet&Style gde govori o promeni imidža, svom odnosu sa voditeljem Ivanovim Ivanovićem, ali i sa svojim verenikom Vladom Vuksanovićem.

U novoj pesmi nazivaš se emotivnim bolesnikom. Jesi li takva i u privatnom životu?

Svi mi emotivci teški smo bolesnici. (smeh) Uvek sam imala životne tekstove, a kako ih piše žena koja me dobro poznaje, naša saradnja uvek je laka i kreativnLjubav na neki način i jeste bolesno stanje, a za nju, sem duše, treba imati i hrabrosti. Hrabrosti da voliš, da znaš da u svakom trenutku može da nestane, ali da ipak veruješ da će trajati.

Gostovanje u emisiji Tvoje lice zvuči poznato izazvalo je buru i pre nego što je emitovano. Kako je protekao susret sa Ivanom Ivanovićem?

Sve je to šou-biznis. Osoba sam koja zna da se šali i na svoj i na tuđ račun, ali isto tako osetim i gde je granica dobrog ukusa. Znam da Ivan nije zlonameran, niti me mrzi, smatram da je interesantna i veoma duhovita osoba koja svoj posao dobro radi. Ipak, svi ljudi u šou-biznisu pomalo su ekscentrični i ekstremni u želji da budu drugačiji i izazovu reakcije javnosti. Ukoliko Ivanove šale na moj račun zasmeju ljude u vreme kada je osmeh postao retka pojava i pomognu im da pobegnu od realnosti koja je sve sivlja, a njemu donose uspeh – ništa me ne dotiče. Ne vređa me to što se osvrće na neistinite tekstove o meni i na konto njih zbija šale. Laž nikada ne boli.

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.