Boris: Teško mi je da se suzdržim, jedva čekam da ostanem sam sa Kaćom!

Stomatolog Boris Stamenković nakon izlaska iz rijaltija “Farma” kaže da jedva čeka da imanje u Lisoviću napusti i njegova devojka Katarina Grujić kako bi posle toliko uzdržavanja napokon imali seks. On demantuje tvrdnje da je homoseksualac i da mu je pevačica samo paravan i otkriva da neće gledati njen pornić sa bivšim dečkom ako se pojavi, kao i da ne veruje da njegova devojka želi da bude porno-glumica.

- Tu temu o glumicama iz pornića sam ja nametnuo, a ona se samo nadovezala pričom o jedinoj koju zna jer nije ona u tom fazonu. Što se tiče njenog pornića sa bivšim, čim sam izašao, pokušao sam da nađem taj video-snimak, ali nisam uspeo. Verujem i da ne postoji, ali ako bi se pojavio, ja ga ne bih gledao - kaže Boris i ne krije da jedva čeka svoju dragu da vidi van kamera. Iako mu je u nekoliko navrata zavlačila ruku u gaće, on kaže da nije bilo seksa, a da su za svaki slučaj već razgovarali o eventualnom potomstvu:

- Bilo je teško uzdržavati se, ali smo morali zbog roditelja, ipak to neće biti slučaj kada izađe i ostanemo sami u četiri zida, što jedva čekam. Sačekaćemo da prođe neko vreme pre nego što odlučimo da pravimo decu, ali nikad se zna, možda nam se omakne, takve stvari je teško planirati - iskren je bivši farmer.

On ne krije da se u bivšu devojku Marijanu, koja je ušla u rijaliti da ga razdvoji od Kaće, potpuno razočarao:

- Ona mi ništa ne znači, a ovo je posle raskida drugi put da me je razočarala. Njih dve su potpuno različiti tip devojaka i iz ove perspektive ne znam šta sam video na Marijani.

Boris kaže da su ga šokirale priče da je gej:

- To su mi potpuno glupave i banalne priče jer sam veliki obožavalac žena. Nikada nisam bio čak ni u situaciji da me muva muškarac jer je moj stav po pitanju seksualnosti jasan. Te priče plasiraju ljubomorni muškarci - tvrdi Stamenković.

Crnju osobu od Jelene nisam upoznao!

Stamenković kaže da mu je na imanju najteže bilo da nađe zajednički jezik sa Jelenom Golubović:
- On je najcrnja osoba u duši koju sam upoznao. Ne umem da opišem takvu ličnost kojoj svako jutro dolazi medicinski radnik i daje punu šaku tabeleta. Njoj je samoj sa sobom teško.

Izvor: Alo

Pogledajte još