Skaj Viklera smorio šou "Tvoje lice zvuči poznato" (VIDEO)

Slika: Screenshot Blic TV/novinar: Vladimir Đurić, snimatelj: Nebojša Marković

U piceriji “Pomodoro” goste iz medija sačekali su momci iz benda “Bad Copy”, Skaj Vikler, Timbe i Ajs Nisgrutin. Oni su promovisali svoj novi album “Krigle” i najavili spektakl za dan zaljubljenih.

Koncert “Da l’ je ljubav ili pivo?” biće održan u Hali sportova na Novom Beogradu. Za razgovor je bio najviše raspoložen Skaj Vikler koji je trenutno zauzet i oko snimanja emisije “Tvoje lice zvuči poznato”.

- Pravo da Vam kažem ovde smo da bi promovisali naš nastup za dan zaljubljenih. Nadam se da će na taj koncert doći svio pravi muškarci i da će povesti svoje švalerke. Tada ćemo zaista moći da razrešimo enigmu, šta je važnije ljubav ili pivo. Povedite dakle svoje švalerke na naš koncert i uživajte uz “Bad Copy” - rekao je Skaj Vikler.

Album “krigle” sadrži dvadeset i dve nove pesme. Trenutno se najviše vrti spot za pesmu “Dal je ljubav ili pivo” u kom su momci obučeni kao tipičan hevi metal bend.

- Da u spotu glumimo hevi metalce. Iako smo reperi, negde smo istovremeno i hevi metalci. Uživao sam glumeći u tom spotu, što se može videti - dodao je Skaj.

Skaj Vikler priznaje da nije baš preterano oduševljen radom na sou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, jer mora da u njemu učestvuje iz nedelje u nedelju.

- Malo me smara sav taj rad u emisiji, ali pristao sam zbog toga što je humanitarnog karaktera i što novac ide onima kojima je potreban za lečenje. Da nije humanitarnog karaktera, ne bi pristao ni za kakvu lovu - rekao nam je na kraju Skaj Vikler.


Blic TV/novinar: Vladimir Đurić, snimatelj: Nebojša Marković

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.