Dženkins: Želimo da se navijačima odužimo pobedom!

"Svestan sam da više nemamo šansi za plasman u Top 16 fazu, ali bih voleo da ambijent ponovo bude veličenstven, da publika dode u velikom broju, a da se mi tim sjajnim navijačima odužimo pobedom. Za nas taj meč i te kako ima takmičarski karakter, pokazali smo se u lepom svetlu u Evroligi ove sezone i takav imidž želimo da zadržimo i posle ove utakmice", rekao je Dženkins za sajt kluba.

Košarkaši Zvezde u četvrtak od 18.45 u Beogradskoj areni dočekuju Laboral u 9. kolu Evrolige.

Dženkis je kazao da mu je drago što je igrao u prvom meču u Areni protiv Lokomotive, da nikada u životu nije doživeo ništa slično, kao i da se nada da će atmosfera biti ista i protiv Laborala.

"Mislio sam da jedna košarkaška dvorana nije u stanju da stvori takav ambijent i kod igrača na terenu probudi takva osećanja. Prevario sam se. Demarkus Nelson mi je pre početka sezone govorio da su navijači jako strastveni, gledao sam mnoge snimke na ju-tjubu, ali to jednostavno ne može da se poredi sa onim osećajem kad izađete na teren", kazao je Dženkins.

On je dodao da je tek pred početak meča sa Lokomotivom shvatio u kakvu je košarkašku sredinu došao.

"Zato volim da kažem da je privilegija biti član Crvene zvezde i imati takve navijače. Zaista bih voleo da tribine ponovo budu ispunjene do poslednjeg mesta i zato pozivam sve navijače da zajedno pokušamo da dođemo do trijumfa", rekao je Dženkins.

Beta

Pogledajte još