ZNATE LI KO JE: Verujemo da nikada ne biste rekli da će zbog njega da drhti cela planeta! (FOTO)

Da li prepoznajete ovog dečaka? Rođen je davne 1940. godine u Oklahomi a kao dete sa roditeljima se seli u Kaliforniju gde završava srednju školu.

To je Čak Noris!

(old_image)

Slika: Screenshot

Glumom je počeo da se bavi sa 29 godina a tokom svoje uspešne karijere pojavljivao se 24 ostvarenja. Njegovi najpoznatiji filmovi jesu svakako “Put zmaja” (gde je glumio sa legendarnim Brus Lijem), “Nestali u akciji” i “Delta odred”. Od 1993. do 2001. godine proslavio se u seriji “Teksaški rendžer”, gde tumači lik Vokera.

Inače, tokom svog života razvio je interes za karate, a nakon što je odslužio vojsku u američkoj avijaciji na teritoriji Koreje, osniva svoju sopstvenu školu borilačkih veština koju je nazvao “Čak Kuk Do”. Ovaj glumac je toliko postao žestok da ga se i dan dan plaši cela planeta, a povodom toga 2005. godine se na internetu pojavio fenomen koji govori o njegovim nadljudskim sposobnostima i moćima.

Iako mnogi veruju da je najjači čovek u univerzumu rođen sa bradom, ovo je njegova slika iz detinjstva na kojoj se vidi kako jaše ponija noseći kaubojski šešir.

Izvor: haber.ba

Pogledajte još