fbpx

Fejsbuk tasteri koji nam nedostaju

To je bio jedan od problema koji je mnogim korisnicima smetao, jer su na tužnu vest svojih prijatelja i članova porodice mogli jedino da stave „lajk“. Sada iz Fejsbuka razmatraju da uvedu taster „saosećam“ koji bi bio prikladniji u određenim situacijma. Iako nema još zvaničnih podataka kada bi to moglo da se dogodi, nije isključena mogućnost da ova opcija bude uvedena već sledeće godine.

Naravno, još od ranije mnogi korisnici žele da se uvede opcija „ne sviđa mi se“, a postoji još nekoliko opcija koje bi bile prikladne za Fejsbuk.

Ne sviđa mi se

Možda „najprirodniji“ način da se na Fejsuku iskaže neslaganje je da se korisnicima omogući taster „ne sviđa mi se“, ali su iz ove mreže rekli da takva opcija ne bi bila dobra ideja, jer je njihova namera da društvenu mrežu ostave u pozitivnom svetlu.

Ozbiljno?

Kada neko okači preko 50 „istih“ fotografija bebe ili sa letovanja, napiše post koji je prigodniji blogu ili se na najbanalniji način bavi „opštim mestima“ trebalo bi da postoji opcija jednim klikom da se postavi pitanje „Ozbiljno?“.

Želim

Kada vidite slatke kučiće ili dobar automobil, nekada običan „lajk“ nije dovoljan, već bi bilo prigodnije kliknuti na „želim“. Ovo bi bilo odlično i za brendove koji se reklamiraju na Fejsbuku jer bi tako mogli da vide koliko imaju potencijalnih kupaca.

Onako

Kada neko postavi na Fejsbuk što vas nije ni impresioniralo, ali ni navelo da kažete da vam se ne sviđa, već se osećate „onako“, bilo bi lepo da možete da se to izrazi običnim klikom.

Ljubav

U situacijama kada vam lajk nije dovoljan da izrazite ljubav prema fotografiji, pesmi ili osobi.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.