Ranko Stojić novi direktor Partizana?

Doskorašnji finansijer Rada je glavni kandidat da zameni Alberta Nađa i dovede novog trenera na zimu u Humsku, a favorit je navodno Marko Nikolić.

Partizan je igrao slabo u jesenjem delu, ostao je bez Evrope, ispustio 12 bodova u JSL, izgubio je 'večiti' derbi, a eliminisan je i u Kupu. Ipak, i dalje je favorit za titulu, koju bi trebalo da osigura novi sporski kadar.

"Zasada su to samo nagađanja. Istina, čujem se svakodnevno sa ljudima iz kluba. Ukoliko bi i došlo u skorije vreme do konkretizacije takvih priča najiskrenije vam kažem da bih to uradio isključivo da bih pomogao Saši Iliću. Smatram da je on pravi čovek za funkciju sportskog direktora Partizana i to na duži period. On to zaslužuje po svemu i po ljudskim i po svim ostalim kvalitetima i moja uloga bi bila takva da bih njega polako uvodio u posao", rekao je Stojić.

Stojić ne želi da diskutuje o imenu trenera koji će od februara voditi "crno-beli", ali s obzirom na blisku saradnju sa Nikolićem još dok je ovaj bio trener Rada, nema sumnje da je on favorit.

"Mislim da nije fer da ja komentarišem tu temu. Sve što bih mogao da kažem jeste da bi bilo prirodno da se Partizan opredeli za stručnjaka kao što je Marko Nikolić",istakao je Stojić.

Tokom jeseni nekoliko puta se pomenulo ime Kleversona Kordove Klea kao potencijalnog pojačanja Partizana koji je poslednjih meseci igrao bez klasičnog napadača. Ipak, to je samo velika želja crno-belih.

"To je nemoguće. On zarađuje milion i po evra godišnje i sada je njegova karijera u fazi kada više voli novac od Partizana. Potpuno je drugačija priča bila pre nekoliko godina kada je u fokusu bila karijera. Ono što je definitivno činjenica jeste da je Partizanu potreban profil igrača kakav je Kleo",,objasnio je Stojić.

Pogledajte još