Ljubavni horoskop za 11. decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Ako ste slobodni,imate potrebu za uzbuđenjima u vezi sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Želite društvo diskrene osobe koja vas ne bi zamarala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Strelca.Ne verujte jednom Jarcu ili Škorpiji koji vas je već jednom izneverio jer je Mars, planeta agreisnovsti i direktnosti u vašoj astrološkoj kući neprijatelja. Ne žurite sa ulaskom u vezu,već prvo dobro upoznajte partnera.

BIK (21.4.- 21.5.)
Moguć je susret sa Ribama ili Jarcem. Bićete dobro raspoloženi u društvu nekog ko je jedva čekao da vas vidi posle duže vremena. Ne ulazite ni u kakve rasprave možete doneti odluku u afektu. Ako imate mnogo planeta u zemljanim znacima, dan može biti veoma uzbudljiv ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom pohvalite vezom koja vas čini veoma srećnim. Ozbiljno društvo vam u potpunosti odgovara, naročito jednog Jarca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Uspećete da organizujete izlazak ili neki provod gde možete sresti nekoga koga površno poznajete ili ga znateiz poslovnih krugova.Bilo bi dobro da budete mnogo realniji u pogledu svojih očekivanja kada je u pitanju jedna Vaga ili Ribe sa kojima imate i dobru poslovnu saradnju.Ne bi trebalo da uzimte k srcu sve što vam neko kaže, naročito ako znate da je dobronameran. Nemojte ulaziti u raspravu sa članom porodice da biste odbranili partnera koji se nije poneo kako treba.

RAK ( 22.6.-22.7)
Vaga, Bik i Rak pokušavaju da vam izađu u susret po nekim bitnim pitanjima. Ako vam se dopada jedan Jarac, ne odustajte od zajendičkog puta čak i ako se nešto malo u vezi sa tim iskomplikovalo.Gotovo sve što priželjkujete može da vam se ostvari,uključujući tu i tajnu vezu, ili obnovu veze sa nekadašnjom simpatijom. Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim životom.Može se dogoditi da upoznate irazito atraktivnu osobu koja se verovatno bavi sportom ili umetnošću.

LAV (23.7.- 22.8.)
Prijatan dan jer vam odgovara tranzit Meseca preko znaka Ovna i Marsa preko Vage,tako da ako se upustite u bilo kakvu raspravu sa partnerom, naročito ako ste ljubomroni i provocirate ga po tom pitanju, neće vam biti prijatno. Dobijate mogućnost da posle dužeg vremena budete u društvu jednog Strelca ili Vodolije.Vaša očekivanja od jednog Jarca su prilično nerealna, naročito ako se niste videli izvesno vreme a pokušavali ste da se sa njim nadmudrujete.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Osećanja su vam različita kada je u pitanju ljubavna veza sa jednim Blizancem ili nekom Škorpija jer ako ste u poslednje vreme često bili skloni da se raspravljate za svaku sitnicu, moraćete da se izvinjavate za nešto što ste rekli u afektu. Opasnost te vrste i dalje traje jer vas partner veoma uspešno provocira da kažete ono zbog čega ćete se kasnije kajati. Nekome je stalo da vam da na znanje da ne može bez vas ili da mu je prijatno u vašem društvu a to čini na veoma originalan i pomalo komičan način.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Iako je Mars slab u vašem znaku a Mesec u Ovnu donosi uzbuđenja, pokušaćete da rešite problem sa partnerom na najjednostavniji način. Nemojte se previše nadati da ćete moći da ubedite Raka u ono što želite. Dobro se slažete sa osobama sa kojima možete lepo da komunicirate i sa kojim imate o čemu da pričate. Dopada vam se jedna Vodolijakoju ste skoro sreli posle duže vremena.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).
Ako ste jedan od strastvenijih i zaljubljenijih predstavnika ovog znaka, možete očekivati prijatne momenete kako udvoje tako i u društvu osobe koja vam je draga.Vodićete razgovore o nekim veoma romantičnim temama, možda o nekom putovanju u daleke destinacije. Spremni ste na kompromis sa nekim ko je veoma šarmantan i želi da se sa vama zbliži na pomalo neuobičajen način. Rođeni početkom znaka mogu biti pomalo nestrpljivi kada je u pitanju veza sa nekim vatrenim znakom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Ovo je jedan od boljih dana za one koji su u vezi sa Ovnom ili Rakom ako su rođeni krajem znaka ili ako očekuju da im se javi neko ko živi u inostranstvu. Ako planirate da sa Jarcem ili Škorpijom uđete u ozbiljniju vezu ili želite da fascinirate jednog Ovna ,moraćete da se potrudite, posebno ako se radi o nekom ko je malo stariji od vas. Verujete u dobre namere Riba koje su uporne u želji da vas osvoje.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Naporan dan, posebno za one predstavnike ovog znaka koji imaju problema u komunikaciji sa članovima porodice. Pokušavate da stvorite harmoničnu atmosferu u domu ali u stvari vodite razgovore koji mnoge iritiraju, uključujući tu i vašeg partnera i ako ste mladi, članove vaše porodice. Dobićete priliku da se nekom izvinite, moguće jednom Raku ili Ribama.Slobodni Jarci mogu poželeti da budu u vezi sa Lavom.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)
Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu. Imate potrebu za nekim svojim ličnim zadovoljstvima a tome doprisnosi tranzit Meseca preko Ovna u konjukciji sa Uranom kod vas pobuđuje želju za ljubavlju ili flertom na poslu. Ako se slobodni, danas biste mogli nekog upoznati prema kome ćete odmah osetiti veliku naklonost.Stalna simpatija ili partner planiraju da vas nečim obraduju.Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Vaš znak je naglašen tranzitnim Merkurom preko Strelca što vas čini veoma zahtevnim kada je u pitanju odnos sa bliskom osobom iz porodice zbog čega možete, ako ste muškarac Ribe, biti previše naporni i uporni u onome što partneru namećete kao nekakav stil života koji njemu ne odgovara. Ipak, dobar ste taktičar tako da ćete verovatno lako pridobiti naklonost jednog Lava, Vage ili Raka. Slobodne Ribe žele da upoznaju jednog Bika. Pozicija Meseca može doneti razgovor sa nekim ko vas u priličnoj meri opterećuje svojim problemima.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još