NAJAVIO SVADBENA ZVONA: Ženi nam se Vukota!

Ženim se odmah. Ako proguramo ovu gongulu sa medijima, odmah se ženim, rekao je maneken
Marko Vukotić

Marko Vukotić, crnogorski maneken i fitnes istruktor, rekao je da se ženi čim se završi rijaliti šou Farma, baš onako kako je planirao pre nego što je stigao na imanje u Lisoviće. Kako je rekao ostalim ukućanima, mnogo voli svoju devojku Slađanu i svadbu će napraviti čim izađe sa imanja.

"Ženim se odmah. Ako proguramo ovu gongulu sa medijima, odmah se ženim. Samo ona neće iz Švedske. Ma prava ljubav ne bira ni vreme ni mesto", rekao je Marko.

"Nema pravila, najbolje je kada se kraće zabavljaš nego kada se mučiš", otkrila je Sara svoje mišljenje o braku.

Podsetimo, Marko je veoma zabrinut kako njegova devojka vidi celu situaciju na imanju jer se pričalo da se ljubio sa Marijanom Leontijević, kao i da se desila romansa između njega i Romane Panić. Nekoliko puta se maneken direktno obratio svojoj devojci rečima da je voli i da mu nedostaje.

Marko Vukotić i njegova devojka Slađana Lukić (22) zajedno su četiri i po godine. Upoznali su se u Budvi i bila je to ljubav na prvi pogled. Bili su nerazdvojni do Slađaninog odlaska u Švedsku. Markova verenica je iz Banatskih Karlovaca, a trenutno studira u Geteborgu.

Pogledajte još