Srušeni najveći mitovi o muškarcima

Neće vas poštovati ako spavate s njim na prvom sastanku

Istina je: svejedno je da li će se seks dogoditi na prvom ili stotom susretu. Seks, odnosno njegovo odlaganje, ne utiču na to koliko će vas muškarac poštovati. Ako donesete takvu odluku na osnovu vašeg verovanja šta će druga osoba misliti o vama, a to nije ono što želite, mogli biste jako da se razočarate.

Muškarci vole da budu lovci

Tačnije je da muškarci moraju da budu lovci, jer se to od njih očekuje, nego da to vole. Jačem polu malo je koja druga situacija stresnija od one kada moraju prići nepoznatoj ženi i rizikovati odbijanje i poniženje. Muškarci bi se sa ženama odmah menjali za tu "nepravedno" im dodeljenu ulogu. Zato devojke prestanite da čekate da vas ulove i slobodno krenite u lov. Muškarcima će to biti olakšanje.

Muškarac može da bude prijatelj sa ženom bez da poželi da spava sa njom

Jedna od najčešćih debata je upravo ta da li je muško - žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće. Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško da odvoje prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost itekako utiču na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. Ipak, ne brinite jer to nikako ne znači da će to i učiniti.

Muškarci vole iznenađenja

Iako duboki dekolte, kratka mini suknja, zamotan peškir nakon tuširanja ili seksi donje rublje mogu itekako rasplamsati mušku maštu, oni ipak vole konkretno. Žensko telo vredno je divljenja zato, ako ga želite iznenaditi ne skrivajte se ispod odeće već mu poklonite 100 odsto prirodnu sebe, bez odeće.

Muškarci se boje nezavisnih žena

Ova neistina naročito ne važi za muškarce mlađe od 40. Oni vole da se druže, rade i budu u vezi sa jakim i nezavisnim ženama. Samouvereni partner biće ponosan na svoju jaku, nezavisnu partnerku, a neće misliti da mu je time oduzeta muškost.

Izvor: B92

Pogledajte još