Vučić: Tajkuni neće pobediti

"Moja poruka za one koji hoće da vrate Srbiju u mulj i žabokrečinu, kriminal i lopovluk, iz kojih ćete samo vi izlaziti bogatiji, a narod biti sve siromašniji, jasno im poručujem: vičite koliko hoćete, zauzimajte medije koliko hoćete, kupujte političare koliko hoćete, Srbiju pobediti nećete", rekao je lider SNS-a na završnom skupu stranke na Voždovcu pred lokalne izbore 15. decembra.

On je ponovio da će se do kraja godine završiti istrage 24 sporne privatizacije i mnogih drugih predmeta, ali i poručio da će se istovremeno nastaviti borba protiv onih koji rasturaju drogu, koji truju našu decu. Smanjenje nezaposlenosti je priorotet SNS, rekao je Vučić i podsetio da je prethodna vlada u četiri godine povećala stopu nezaposlenosti sa 13 na 26 odsto.

Vučić je rekao i da ćemo u ovoj godini imati najnižu stopu inflacije u poslednjih 10, da je prvi put u trećem kvartalu ove godine povećan rast industrijske proizvodnje na 3,2 odsto i da su to pomaci koji pokazuju da se stvari menjaju. On je ukazao da će naredne godine građani živeti bolje.

"Posao je u narednom periodu da pokušamo da menjamo svest, da svi radimo više", rekao je Vučić.

"Naša obaveza je da menjamo sebe, da bismo mogli da menjamo Srbiju, Voždovac i Beograd. Krajem 2014. godine i sami ćete osetiti da je krenulo na bolje i da živimo bolje", rekao je Vučić. On je sa konvencije poručio građanima da treba da očekuju dobre vesti i naveo da "sutra stižu prijatelji sa značajnom finansijskom podrškom koja će biti uložena u pokretanje privrede".

Izvor: Kurir

Pogledajte još