Mamurluk je zakon!

I brojke potvrđuju: "Mamurluk u Vegasu" (The Hangover) Toda Filipsa je najjača komedija ovog leta!

Bez preterivanja najbolja komedija ovog leta - "Mamurluk u Vegasu" postavila je novi rekord u istoriji najboljih otvaranja komedija namenjenih starijima od 18 godiina u Americi, koji je 25 godina držao film "Policajac sa Beverli Hilsa" (Beverly Hills Cop).

Film "Mamurluk u Vegasu" je zaradio neverovatnih 235.9 miliona dolara i nastavlja da privlači neverovatan broj gledalaca, iako je prošlo više od šest nedelja od premijere filma.

- Presrećan sam, jer se publika širom sveta zabavlja gledajući "Mamurluk u Vegasu", kao što smo se mi zabavljali snimajući film. Reakcije su sjajne - kaže reditelj Tod Filips povodom velikog uspeha njegove komedije o poslednjem momačkom ludovanju, koje je krenulo veoma naopako.

Film u kome su glavne uloge pripale sjajnoj glumačkoj ekipi (Bredli Kuper, Ed Helms, Zek Galifianakis, Heder Grejm, Džastin Barta, Džefri Tambor), slažemo se sa publikom čije interesovanje ne pada već nedeljama, zaista jeste sjajan. Pravo nezaboravno bioskopsko iskustvo, koje ako ste propustiti, još uvek imate šanse da doživite u domaćim bioskopima. 

S nestrpljenjem očekujemo nove projekte Toda Filipsa, među kojima je i "Mamurluk u Vegasu 2"!

Katarina Milovanović

Pogledajte još