Nastavljen "Grom" u Trsteniku

Oni su uhapšeni zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U saopštenju kruševačke policije se navodi da su M.V. (36) i S.V. (38) određena mera zadržavanja po odobrenju Višeg javnog tužioca u Kruševcu.

Prilikom pretresa stana koje koristi M.V. pronađena je prostorija preuređena i adaptirana u laboratoriju za proizvodnju opojne droge marihuana u veštačkim uslovima.

Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i uz potvrdu oduzeli, oko 500 saksija od kojih je polovina bila sa humusom, ventilator, grejna tela, lampe i filtere, zelenu biljnu materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana rasturenu pored saksija ukupne bruto težine 36 grama.

Pronađen je i džak u kojem se nalazila zelena biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne bruto težine 540 grama i dve ručne bombe.

Takođe, pripadnici policije su izvršili pretres stana i drugih prostorija S.V. nevenčanog supruga M.V. u kojem su pronašli oko 110 metaka različitog kalibra i dve lovačke puške, koje je držao bez odobrenja nadležnog organa.

U akciji "Grom", pre nekoliko dana, uhapšeno je nekoliko stotina dilera na teritoriji 27 policijskih jedinica.

Akcija "Grom": Uhapšeno 250 dilera na 900 lokacija, udar i na huligane - See more at: /pocetna/info/hronika/U-toku-akcija-Grom-Od-6-sati-sirom-Srbije-hapse-500-dilera-drogom.a-212874.866.html#sthash.yxq7d6NC.dpuf

Izvor: B92

Pogledajte još