ADILOVA MAJKA: Džej je sve izmislio jer mu je ponestalo para za drogu

Ne pada mi na pamet da mu se vratim! Posle svega, bila bih luda da to uradim - kaže Ana, koju smo zatekli u Kotežu u stanu svoje majke Nade s kojom živi od kad je pre šest dana pobegla od muža.

Džejova starija ćerka ipak potvrđuje da neće bivšeg supruga krivično goniti.

- Danima me zove i moli da mu oprostim, da sve demantujem u novinama. Kaže:

”Završiću u zatvoru zbog tebe i opašće mi posao!” Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor, zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena. Hvala im što su naišli u tom trenutku pa sam uspela da pobegnem - seća se Ana noći u kojoj je od policije zatražila da je spasi od nasilja. Tu i završava svoju priču, dodajući da je već previše rekla.

Ni njenog oca Džeja Ramadanovskog ne zatičemo u boljem raspoloženju. Pročitaj i: Džej plakao dok je pričao o batinama koje je dobila njegova ćerka

- U svakom braku ima svega i svačega, dobro je da beba nije stradala - počinje kroz uzdah svoju ispovest za „Blic“ Džej Ramadanovski.

Legendarni folk pevač samo što ne zaplače dok nam priča da je Adila voleo kao sina.

- Ni sad ga ne mrzim, pa više sam njemu u životu pomogao nego svojoj deci. Čujem priče po gradu da ću da okupim ekipu i da prebijem Adila. Gluposti! Pa da sam hteo odmah bih to učinio. Ja sam stari mangup, imam drugove ne samo u Beogradu već u celoj Evropi... Ali to nije rešenje, to bi bila bruka za mene. Postoji policija, postoji sud, zakon... Sve mu najbolje želim, samo dalje od moje ćerke - objašnjava Džej.

Do Adilove izjave ni tokom jučerašnjeg dana nismo došli uprkos svim pokušajima.

- Adil nije tukao Anu. To su sve budalaštine i notorne laži onog narkomana i alkoholičara Džeja. Verovatno mu je ponestalo para za drogu, pa je prodao tu priču novinama - izvređala je Džemila, Adilova majka, koju smo zatekli ispred pevačevog stana.

- Kako je nije sramota?! Ona je razlog svih naših svađa i razmirica. Bila je tu i kada me je tukao! - ljutito je odgovorila Ana, dok je Džej prokomentarisao:

- Napišite da sam ovako rekao: Znam da je Džemila jedan intelektualac i verujem da tako nešto nikada ne bi kazala.

Blic

Pogledajte još