Novogodišnji vašar počinje u subotu

Novogodišnji vašar

Zabavni park, najveći na Balkanu, u organizaciji agencije “Nomad”, ove godine se širi i pored tradicionalnog prostora u Hali 1 zauzimaće i deo Hale 2 nivo A, koja će biti posvećena dečjem zabavnom programu (autodrom, roboti, guma, twister...).

Vožnja i za 50 dinara

Cena karata za vožnju i maksimalnu zabavu na enter prajzu, krejzi densu, brejk densu, tremo fantazmu, gondoli za 40 ljudi, dragonu, gusarskom brodu , rein bou, karuselu su od 50 do 150 dinara.

U Hali 1 nalaziće se, pored standardne postavke i brojni noviteti. Više od 40 objekata za zabavu poslednje generacije, namenjeno je deci i omladini, ali i starijima za gledanje i uživanje u uzbudljivim vožnjama punih adrenalina.

Hala 2-nivo C, pod nazivom “Čudesna zemlja” posvećena je deci. U ponudi će se naći prodaja igračaka, dečije izdavaštvo, dečja garderoba, različita oprema i zabava, koja će na jednom mestu okupiti veći broj renomiranih prodavaca i distributera.

Okušajte se u raznim igrama

Ujedno u vreme trajanja Vašara, na otvorenoj bini održavaće se predstave, rok školice za decu, igraonice i radionice, kao i dodela paketića za decu klijenata firmi koji izlažu. Posetioce će uveseljavati klovnovi i mađioničari dajući ambijentu poseban štimung.

Avantura park

U Hali 4 će se predstaviti “Avantura park” sa brojnim sportsko-rekreativnim sadržajima i takmičenjima, kojim se promoviše koncept zdravog i aktivnog života, kako za decu tako i za odrasle. Tu će biti skeit park, fizičke barijere, stene, stoni fudbal...

U izvođenju Pan teatra na repertoaru će biti predstave “Aladinova čarobna lampa” i “Pepeljuga na novogodišnjem balu”. Teatar 78 videćemo sa predstavama “Igračka plačka” i “Novogodišnja zavrzlama”. Upoznaćemo Gorana Filipovića, imitatora Majkla Džeksona i dečju radionicu “Mala škola violine”.

Nivo B- Hale 2 zauzeće kompanija CBT , maloprodajni lanac bele tehnike, koji će prodavati robu, uz popuste. U istom delu hale biće i salon nameštaja koji će posetiocima ponuditi veliki izbor kvalitetnog nameštaja po primamljivim cenama.

Vašarska zabava: Zabava za sve

Deo zatvorenog i otvorenog prostora namenjen je tezgama sa konditorskim proizvodima, šećernom penom ušećerenim voćem, ukrasima za jelku.

Ugostiteljski objekti, restorani i kafići nalaziće se na više mesta, u svim halama i na otvorenom prostoru.

Radno vreme je od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara, a ona će ujedno radnim danam omogućavati jednu besplatnu vožnju na nekom od objekata u luna parku. Cena parkinga je 50 dinara na sat.

Izvor: Blic

Pogledajte još