fbpx

Ovo je najviše puta retvitovano u 2013. godini ...

U okviru godišnjeg svođenja računa tviter je premotao 2013. godinu i saopštio nam presek najvažnijih događaja u godini na izmaku, bar ako je verovati komentarima korisnika te društvene mreže.

Ono što je zanimljivo svakako su poruke na tviteru koje su izazvale najveću pažnju, i koje su bile retvitovane od strane drugih korisnika najviše puta, prenosi američki magazin Tajm.

Najpopularniji tvit tako je poruka glumice Lee Mičel koja se upravo na toj društvneoj mreži prvi put obratila javnosti nakon smrti njenog ljubavnog i glumačkog partnera, glumca Korija Montita iz serije “Glee”.“Hvala vam svima na tome što mi pomažete u ovim teškim vremenima svojom velikom ljubavlju i podrškom. Kori će zauvek biti u mom srcu”
, napisala je Mičel 29. jula ove godine, dodavši poruci sliku zaljubljenog para.

Tu poruku na svoje profile prenelo je trenutno više od 394 hiljade korisnika tvitera, ali je u jednom trenutku zabeleženo čak 408.266 retvitovanja. Tako je upravo taj tvit poneo titulu “najretvitovanijeg” u 2013. godini.

Drugo mesto zauzela je nedavna vest o smrti glumca Pola Vokera, koja je 1. decembra sa njegovog zvaničnog tviter naloga u jednom trenutku retitovana nešto više od 400.000 puta. Taj broj je trenutno manji, baš kao u slučaju tvita Lee Mičel, jer su mnogi korisnici kasnije povukli potuku sa svojih naloga.

U ovom slučaju zanimljivo je svakako to da je tvit koji se pojavio na nalogu Pola Vokera zapravo sadržao link ka vesti originalno objavljenoj na fejsbuku.

Treće mesto zauzela je još neobičnija, ili možda bolje reći sasvim obična poruka. U pitanju je tvit Najala Horana, člana popularnog benda “One Direction”, kojim je proslavio svoj dvadeseti rođendan.


“Jessss! Imam 20 godina! Vuhuuuu! Nisam više tinejdžer”, napisao je Horan 12. septembra i “zaradio” više od 360 hiljada retvitova.

Izvor: B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.