Ljubavnici iz pakla: Svako ubio svoje dete, pa razmenjuju ljubavna pisma iz zatvora (VIDEO)

Kako britanski tabloidi otkrivaju, bivši ljubavnici su i dalje “opsednuti” jedno drugim, i iz zatvorskih ćelija razmenjuju ljubavna pisma.

Vilijamsovi prijatelji tvrde da je Šatlvortova, prema njegovim rečima, “uvek bila jedina prava” za njega, još od kako su se kao mladi upoznali u domu za napuštenu decu, a zločini koje su u međuvremenu počinili očigledno pokazuju da su u pitanju “srodne duše”.

Vilijams, koga je sudija koji ga je osudio na najmanje 29 godina zatvora za “jezivo, hladnokrvo i proračunato” ubistvo Velšove i njihovog sinčiča opisao kao “nesumnjivo zlu” i “izuzetno opasnu”osobu, nakon zločina je na društvenoj mreži postavio poruku da “ponekad prosto moramo da uradimo stvari kje ne bi trebalo”.

Nakon toga je na Fejsbuk stranici svoje žrtve napisao “žao mi je što je do ovog moralo da dođe”, a svoj status na Fejsbuku promenio je u “nije u vezi”.

(old_image)

Iste večeri, snimljen je kako se smeje i šali dok na društvenoj mreži igra igrice, kako prijatelju “baca petaka” u jednoj prodavnici brze hrane (kamerom za nadzor), a kasno uveče na Fejsbuku se pohvalio i da je pušio kanabis. Dva dan kasnije, uhapšen je u svom stanu, nakon što je policiji posalao SMS poruku u kojoj je priznao ubistvo.

Nakon što mu je juče izrečena presuda, prestala su da važe zakonska ograničenja koja su zabranjivala da se u javnosti spominje njegova veza sa bivšom devojkom, Satelvortovom (25), koja je u junu na smrt pretukla svog dvogodišnjem sina Kijanua, pred nosom socijalnih radnika u Birmingemu.

Dete je nađeno mrtvo u januaru 2011, sa 37 spoljnih povreda na telu.

Izvor: Blic

Pogledajte još