Bošković: Hvala Nišu, idemo u Beograd!

"Završili smo utakmicu i pobedili. Profesionalno smo odigrali. Možda smo mogli malo ubedljivije da trijumfujemo. Sve devojke su dobile šansu. Ono što je bitno je da krećemo za Beograd i u bazu Kovilovo. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za duel osmine finala", rekao je Bošković novinarima u Nišu.

Srbija je završila prvu fazu, ali još ne zna sa kim će igrati u osmini finala. Sve rukometne selekcije tradicionalno igraju u Nišu, a selektor je zahvalio publici na podršci.

"Nismo pogrešili što smo došli u Niš. Zahvaljujem se još jednom divnoj niškoj publici, koja nas je sve vreme bodrila. Veliko im hvala i voleo bih da krenu svi za Beograd i navijaju u Areni. Igraćemo tamo i za njih - za Meraklije", rekao je Bošković.

Jelena Popović rekla je da će timu koristiti to što su sve igračice provele neko vreme na terenu.

"To će nam koristiti za osminu finala. Čekamo rivala. Imaćemo utakmice ili u nedelju ili u ponedeljak i to nam je dovoljno vremena da se spremimo. Zahvaljujem se publici u Nišu, koja je bila fenomenalna svih pet mečeva", rekla je Jelena Popović.

Selektor Kine Đun Lei kazao je da je njegov tim došao da uči.

"Čestitam reprezentaciji Srbije na pobedi. Mi smo znali da ne možemo da dobijemo ovu utakmicu. Moj tim je mlad i ovo prvenstvo nam služi da nešto naučimo", rekao je Đun.

Beta

Pogledajte još