PODVALA: Čime se farmeri služe da pridobiju glasače?

Markovićeva je sa zadovoljstvom objašnjavala koliki je Jelena Golubović prevarant! Ona je okupljene farmere ubeđivala da rediteljka ide od jednog do drugog farmera i svima servira drugu priču, a naročito izmišlja o samoj Zorici. "Ona preokreće priče, izmišlja vam da sam ja nešto pričala, tako je htela da nas posvađa", rekla je folkerka.

"Ona stvarno ima psihičkih problema i znam šta pije za smirenje, to su stvarno mnogo jake doze", uveravala je ona farmere, te nastavila da priča koliko je Golubovićeva navodno luda i koliki je folirant.

"Ona je bre sama uzela Borisovu penu za brijanje i sama sebi zamazala stvari, ja sam videla", rekla je ona i šokirala sve farmere.

"Ona ima luk ispod jastuka, onda namaže ruke, protrlja oči, i tako kao zaplače", nastavila je Zorica da otkriva Jelenine tajne.

Onda se i Romana složila da je videla jednom da je Golubovićeva koristila luk kako bi proizvela suze za predstavu. "Ma kakva predstava, ona tako svaki dan", bespogovorno je tvrdila Markovićeva.

Na kraju je Romana konstatoovala da joj je teško da poveruje u to da je baš rediteljka sama sebi zamazala stvari Borisovom penom, pa se Zorica iznervirala.

"Ti znaš da se ona dobro kotira napolju i zato je braniš", iznervirano je rekla, i nastavila da tvrdi kako ona sve zna, i da kada je uhvatila Jelenu Golubović na delu, ova se samo nakezila. "Kao neka zlobna žena kad se smeje", zaključila je Zorica Marković.

Kurir

Pogledajte još