SAMO SKUPOCENO: Bojani dečko kupio tašnu od 15.000 evra! (FOTO)

Dolaze u obzir samo skupi pokloni.

Bojana Rajić se pre nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram pohvalila novom torbom od pitona „hermes keli“, koja vredi oko 15.000 evra. Pohvalila se, ali i zahvalila na skupocenom poklonu, i to muškarcu kog oslovljava sa ljubavi. Bivša žena Vladimira Stojkovića se putem društvene mreže obratila galantnom gospodinu, koji ju je usrećio ovakvim darom:
- Poklon, ljubav, posebno, hvala - napisala je ispod fotografije.

(old_image)

Ispunjava joj hirove

Sudeći prema tome, reklo bi se da Rajićeva ima novog dečka. Jer ko bi joj drugi iskeširao tolike pare, a ona ga nazivala „ljubavi“. S obzirom na to koliko je Bojanin novi partner morao da se potrudi kako bi kupio ovu specijalnu torbu, na koju se čeka i po nekoliko meseci, reči hvale su najmanje što je Rajićeva mogla da učini za njega.

- On je, očito znajući Bojanine pasije, potegao ozbiljne veze da bi ispunio još jedan njen hir. Do takve torbe se ne dolazi lako! Dotični gospodin je nesumnjivo veoma bogat čim je za brendiranu tašnu bio u stanju da istrese toliko keša - kaže naš sagovornik.

Zaljubljena

Izvor tvrdi i da Rajićeva u poslednje vreme deluje veoma zaljubljeno!

- Poučena prethodnim iskustvom, sad ne govori previše o svojim osećanjima. Poslednjih nekoliko meseci često je odlazila u inostranstvo, odsedala u najluksuznijim hotelima, a svaki taj put pravdala je navodnim biranjem krpica za butik, što ni najmanje ne pije vodu. Naročito zbog toga što je butik i dalje prazan - otkrila nam je jedna od Bojaninih prijateljica.

Izvor: Kurir

Pogledajte još