Arkanove sefove otvaraju svi naslednici zajedno

Ugovorom o zakupu sefa banka se obavezuje na tajnost i diskreciju, zbog čega “Blic” nije saznao da li je Svetlana Ražnatović, supruga Arkana, osnivača i komandanta Srpske dobrovoljačke garde i Stranke srpskog jedinstva kog je Dobrosav Gavrić ubio 15. januara 2000. u hotelu “Interkontinental”, imala ovlašćenje za korišćenje sefova.

U Komercijalnoj banci objašnjavaju da se do donošenja pravosnažnog sudskog rešenja svim zainteresovanim onemogućava pristup sefu, bez obzira na to da li imaju ključ. To potvrđuje da Ceca Ražnatović, i pored eventualnog ovlašćenja, nije mogla da priđe sefovima nakon ubistva muža.

Arkanova udovica Svetlana, kao i sestre Jasna Diklić i Biljana Kokeza nisu htele da komentarišu za “Blic” saznanje o tajnim sefovima. Najstariji sin Mihajlo nije odgovarao na pozive novinara, dok je mlađi Arkanov sin Vojin iz Amerike poručio da neće davati izjave do objavljivanja njegove knjige “Priče o mom ocu” koja bi trebalo da se nađe u prodaji na godišnjicu ubistva 15. januara 2014.

Izvor: Blic

Pogledajte još