Astro preporuka: Avanture u sezoni strelca

Da li ste spremni za jedno sjajno putovanje? Sunce je obradovalo strelca 21. novembra, i sa njim donelo mesec kada uglavnom gledamo malo dalje ispred sebe i želimo više.

Svakako će nam dobro doći odlična pozitivna energija i sposobnost razmišljanja unared, što nas može dodatno motivisati da istražujemo, učimo i doživimo razne pustolovine. Sa strašću koja će zahtevati razumevanje, možete zateći sebe kako želite da putujete, bilo da to podrazumeva ukrcavanje u avion ili da krenete u intelektualno istraživanje. Ovo je vreme kada se čini da smo konstantno pozvani da učestvujemo u nekoj vrsti putovanja kako bi shvatili suštinu, bilo da je neka marginalna ili krucijalna stvar.

Dok sve to proširuje naše vidike, takođe može podsticati nemir koji proizilazi iz konstantne potrebe za razmišljanjem, delanjem, ili istraživanjem. Nemojte zaboraviti da deo širenja razumevanja podrazumeva i vreme za relaksaciju, tako da možemo lagano sistematizovati svoje doživljaje, i u isto vreme im dozvoliti da se što više integrišu u naše živote i sagledamo ih i sa filozofskog i etičkog stanovišta. To nam može pomoći da ne upadnemo u strelčevu zamku jesenje melanholije, gde nam važni detalji vrlo lako mogu promaći.

Postoji veliki entuzijazam, koji može da nas preplavi u ovoj sezoni dok je Sunce u strelcu. Može nam se desiti da budemo toliko obuzeti i inspirisani sopstvenim vizijama, da ćemo, prirodno, poželeti da je podelimo sa drugima. Ta optimistična žudnja može postati zarazna. Naravno, ukoliko ne budemo oprezni, možemo postati žrtva sopstvenih vizija i da nas ljudi doživljavaju kao netolerantnu osobu i dogmatistu. Moramo, takođe, obratiti pažnju i na one detalje u životu koji i nisu baš tako blještavi, i posvetiti im dovoljno pažnje. Možda se ispod te neprivlačne površine krije sasvim iznenađujuća lepota.

Sa strelcom, koji je vatreni znak, vreme je da se potpali neka strast i bujan osećaj za joie de vivre. To je onaj osećaj kada ste svesni da život vredi živeti i da ga treba živeti punim plućima. Sav taj osećaj poklopiće se sa nadolazećim praznicima i euforijom koju oni donose. Ipak, veoma je važno da zapamtite da, iako proširujemo svoje vidike, naši prirodni/urođeni limiti su i dalje ono što treba da nam je najvažnije i treba ih poštovati.

Uživajte u avanturi tokom sezone strelca. Zaista, toliko toga ima na svetu što treba istražiti, čemu treba posvetiti dodatnu pažnju, što treba naučiti, i šta god bila vaša strast uživajte u njoj i izvucite iz nje ono najbolje. Srećno putovanje!

Izvor: Horoskopius
Foto: wallpaperswala.com

Pogledajte još