I sutra oblačno i hladno, u toku noći se očekuje slab sneg

Ujutru se očekuje slab do umeren mraz, a u nižim predelima i magla. Samo će na planinama i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano, a u noći između nedelje i ponedeljka mestimično će provejavati slab sneg.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura biće od minus osam do nula, a najviša dnevna od nula do šest stepeni.

U Beogradu se sutra ujutru takođe očekuje slab mraz, magla ili niska oblačnost, a tokom dana oblačno i hladno vreme. Duvaće slab severozapadni vetar. Minimalna temperatura oko biće minus tri, a najviša dnevna oko jedan stepen.

U Srbiji će u ponedeljak biti pretežno sunčano, osim u južnim i jugoistočnim predelima gde će pre podne biti uglavnom oblačno. Do kraja nedelje tokom jutra se očekuje slab do umeren mraz, a u nižim predelima magla ili niska oblačnost, koja će se ponegde zadržati i tokom dana. U ostalim krajevima biće pretežno sunčano. U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.

Biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovoljan uticaj na osobe sa respiratornim tegobama, srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Glavobolja, promenljivo raspoloženje i razdražljivost su moguće meteoropatske reakcije.

Izvor: Blic

Pogledajte još