Za utorak, 21. jul 2009. godine

BEOGRAD, 21. jula 2009. (Beta) - Dnevni listovi danas najviše pišu o presudi u Hagu Milanu Lukiću, novom gripu, ekonomiji, godišnjici sletanja na Mesec.

BLIC - O novom gripu pod naslovom "Samo milion doza vakcine za Srbije". O poginulim Srbima u saobraćajnoj nesreći u Egiptu u tekstu "Jecaji umesto rođendanskog slavlja". O povređenom policajcu Branku Simiću u tekstu "Povređeni policajac nagrađivan osam puta".

VEČERNJE NOVOSTI - O bespravnoj gradnji pod naslovom "Pola Srbije čeka tapiju". O sahrani srpskih turista poginulih u Egiptu pod naslovom "Tri povorke tuge". O presudi Milanu Lukiću u tekstu "Doživotna robija za Milana Lukića". O kraju žetve pod naslovom "Dva miliona tona žita u ambarima".

DANAS - O nesvrstanima u tekstu "Nesvrstani za sada ispravno rešenje". Železnice Srbije zadržavaju monopol pod naslovom "Putnici neisplativi za privatne železničare". O presudi Milanu Lukiću u tekstu "Doživotni zatvor za Milana Lukića". O godišnjici sletanja na Mesec pod naslovom "Ostvarenje Kenedijevog sna".

POLITIKA - O situaciji na jugu Srbije u tekstu "Nema povratka OVPBM". Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen demantuje Euleks: "Ne pregovaramo o povratku sudija". O zabrani pušenja u Turskoj pod naslovom "Turisti i Turci ne znaju za proterivanje cigareta".

PREŠ - O novom gripu pod naslovom "Svinjski grip preti Guči!". O presudi Milanu Lukiću u tekstu "Milanu Lukiću doživotna robija".

gor/dar

Pogledajte još