Kako muškarci iskazuju ljubav bez reči?

U filmovima nas uče da je najpametnije samo reći nekome da ga voliš, pa postoji veliki broj žena koje neće verovati da su voljene dok ne čuju te dve male reči.

Neki muškarci jednostavno ne žele da ih izgovore, jer im stvaraju preveliki pritisak, ali to nikako ne znači da su bezosećajni gadovi. Oni itekako pokazuju ljubav, a ovo su samo neki od načina.

Dugački, strastveni poljupci
Šer je imala pravo kad je u pesmi "The Shoop Shoop Song" pevala da je sve u njegovom poljupcu. Način na koji te ljubi govori mnogo više od toga šta kaže pre ili posle poljupca. Ako te ljubi strastveno, ne treba da ti kaže da bi znala kako se oseća.

Njegovi prijatelji
Oni mogu da glume da si im draga zbog njega, ali to ćeš odmah primetiti. Ako su njegovi prijatelji prema tebi nastrojeni prijateljski i tretiraju te kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da si važna.

Ponašanje nakon poljupca

Ako se odmah povuče, znači da nešto nije u redu, ali ako se tvoj dečko nakon poljupca smeši i gleda te u oči, govori ti da mu je stvarno stalo. Neki muškarci će poljupce shvatiti kao uvertiru u seks, a ako cela priča ne završi seksom, biće vidno razočarani. Dečko koji je srećan samo jer te poljubio, pokazuje da te voli.

Sluša te
Ne samo kada pričaš o stvarima koje su njemu zanimljive, nego uopšteno. Tip koji se trudi da čuje kako ti je prošao dan, onaj koji pamti sitnice koje si spomenula onako usput - to je tip koji ti pokazuje ljubav.

Izvor: 24 sata
Foto: Morguefile

Pogledajte još