fbpx

Vučić: Građani su pokazali da ne žele da se vraćaju u mulj i žabokrečinu

Foto: Miloš Miškov / Beta

"Mi sami imamo više glasova nego svi ostali zajedno u te tri opštine", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u opštinskom odboru SNS na Voždovcu.

On se zahvalio građanima na poverenju koje su ukazali Srpskoj naprednoj stranci.

"Zahvaljujem se svim građanima Srbije koji su danas glasali na Voždovcu, Odžacima i Kostolcu. Ovaj rezultat je potvrda našeg rada, obračuna sa korupcijom i kriminalom. Očekuje nas još ozbiljniji rad, teške i ozbiljne reforme. Na ovim izborima je glasalo oko 100.000 ljudi, a mi smo osvojili više od 50 dosto glasova. Građani su pokazali želju da se Srbija menja i mi na tom putu nećemo stati. Pred nama je težak posao, svi nas u svetu hvale, prihvataju naše promene"
, kazao je Vučić.

Vučić: Imamo važnijih poslova od vanrednih izbora

Aleksandar Vučić se osvrnuo i na predlog Nebojše Stefanovića koji je rekao da je vreme za vanredne parlamentarne izbore. "Nebojša je jedan od mojih najbližih prijatelja i uvažavam njegovo mišljenje. Ipak, mislim da Srbija ima važnijih problema i mnogo bitnijih stvari za rešavanje. Posle ovakvog rezultata sve priče o legitimnosti padaju u vodu, jer su građani pokazali da nam daju punu podršku", kazao je Vučić. On je objasnio da će sledeće nedelje biti održana sednica Predsedništva stranke gde će biti reči o sledećim potezima, pa i o vanrednim izborima.

On je naglasio da se nada da će građani krajem 2014. godine osetiti boljitak.

"Biće bolno ali očekujem da svi shvate da su reforme pravi put"
, kazao je Vučić.
Lider naprednjaka objašnjava da rezultat kakav je osvojila SNS na Voždovcu niko pre njih nije ostvario jer, kako kaže, nema biračkog mesta na kojem nisu osvojili dvostruko više glasova, a bilo je i biračkih mesta na kojima su naprednjaci osvojili i 11 puta više glasova od drugoplasirane liste.

"Građani su pokazali da ne žele da se vraćaju u mulj i žabokrečinu. Naša stranka ne postoji da bi loše pričala o drugima već da bi radila za boljitak cele Srbije i naroda"
, zaključio je Vučić.

Vučić se na kraju obratio i članovima stranke.

"Zamolio bih sve članove stranke, aktiviste i omladince, da i ako su trpeli udarce i uvrede, ostanemo i dalje skromni i posvećeni radu, da ne budemo osioni i bahati, i da još bolje radimo za naš narod", zaključio je Vučić.


Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.