Evo šta je lažni prevodilac na komemoraciji Nelsonu Mandeli zaista rekao

Tamasank Džantdži
Tamasank Džantdž

Tamasank Džantdži

i

Tamasank Džantdži (34) sigurno je bio jedna od najpoznatijih osoba prošle nedelje. Muškarac koji je obeležio komemoraciju Nelsona Mandele. Predstavivši se kao prevodilac znakovnog jezika, on je na bini potpuno nepovezano mlatarao rukama, čime je i šokirao, ali i nasmejao javnost.

Dan posle on je južnoafričkim medijima rekao kako ne zna što ga je spopalo, da je imao napad šizofrenije, da je halucinirao i čuo glasove.

"Ništa nisam mogao da uradim, bio sam u veoma opasnoj situaciji. Pokušao sam da se kontrolišem i da ne pokažem svetu šta se događa. Jako mi je žao. To je situacija u kojoj sam se našao"
, rekao je Džantdži medijima i napomenuo kako je ipak zadovoljan svojim nastupom, jer je on 'prvak znakovnog jezika' i da je radio na brojnim velikim događajima.

Međutim, tada se ispostavilo da ovo nije prvi put da se ljudi žale na njegovo prevođenje, a sve je kulminiralo u petak kada se otkrilo da je Džantdži optužen za silovanje, krađu, provalu u kuću, uništavanje imovine, ubistvo, pokušaj ubistva i otmicu.

Kako bi se obelodanilo šta je ovaj prevodilac zaista rekao voditelj Džimi Kimel je u svoj šou pozvao pravog prevodioca.

"Podržavam osnovne pozdrave ovde pozdrave. Unutar pridruživanja u ovoj nedelji cigareta unutar kako bi dokazao i tako dalje. Kako bih podržao ja bih zadovoljio kako bih rekao od mene vama. Govoreći", samo je deo njegovog govora.

Pravi prevodilac je rekao da se Džantdži nije ni trudio da prevodi i da je sve ono što je pokazivao potpuno nepovezane besmislice.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Beta - AP - Evan Vucci

Pogledajte još