Kris Braun se javno izvinio zbog prebijanja Rijane

LOS ANĐELES, 21. jula 2009. (Beta-AP) - Američki pevač Kris Braun javno se izvinio zbog toga što je pretukao svoju devojku, pevačicu sa Barbadosa Rijanu.

Braun je na svoj sajt postavio dvominutni snimak u kojem se izvinjava obožavaocima i navodi da je tužan i postiđen zbog svog ponašanja. Pevač u snimku kaže i da se u više navrata izvinio Rijani. Kris Braun uhapšen je 8. februara, a kasnije je protiv njega podignuta optužnica za fizičko nasilje. Prošlog meseca priznao je krivicu, a presuda će biti saopštena 5. avgusta. Pevač je suočen sa kaznom od pet godina zatvora i šest meseci društveno korisnog rada.

U snimku, 20-godišnji Braun je naveo da je i ranije želeo da se oglasi, ali da ga je od toga odvratio njegov advokat. Dodao je da su njegovi postupci prema Rijani "neprihvatljivi" i da je taj incident naškodio njegovom ugledu. Iako to nije spomenuo u snimku, Braun je posle incidenta ostao bez više ugovora o sponzorstvu, radio stanice nisu emitovale njegove pesme, a brojni izvođači osudili su njegovo ponašanje.

Pogledajte još