Adil: Zašto niko ne piše da se Ana i ja viđamo i igramo sa detetom?

Ova drama je toliko potresla Srbiju da se oglasila i direktorka Sigurne kuće, Vesna Stanojević, koja je zahtevala da se Adilu hitno zabrani da se bavi muzikom i da bude uhapšen.

Informacija da je Adil Maksutović pretukao svoju suprugu već danima potresaju Srbiju. Mladić koji je ostavljao utisak džentlmena odjednom je okarakterisan kao siledžija koji je šutirao u stomak ženu koja mu je pre nešto manje od dva meseca rodila sina.

Podsećamo, Adil se juče oglasio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici i saopštio da nikada nije udario svoju nevenčanu suprugu, i da će se Srbija šokirati kada bude rekao pravu istinu.

Ipak, dan kasnije je Ana progovorila za medije i tu se moglo pročitati o svakodnevnom Adilovom nasilju nad njom, kao i njen stav da mu se nikada neće vratiti.

Ova drama je toliko potresla Srbiju da se oglasila i direktorka Sigurne kuće, Vesna Stanojević, koja je zahtevala da se Adilu hitno zabrani da se bavi muzikom i da bude uhapšen.

Iako Adil odbija da govori za pojedinačne medije, već će sazvati konferenciju za novinare, magazin „Svet&Style" je iz njegovih SMS poruka saznao Adilov stav o svemu što se dogodilo.

- Daću intervju za dan ili dva. Čekam Džeja da mi se javi. Izbegava me danima, a on je krucijalni svedok za moju tužbu protiv novinara. Verovatno je pijan nešto pogrešno rekao. Ja se na njega ne ljutim jer znam njegov problem, ali ne razumem kako ne shvata koliko tuge i bola u našim porodicama stvara ovaj medijski linč. U nalazu lekara ne postoji ni ogrebotina, a kamoli hematom. Policija je posle pet minuta iz naših izjava shvatila da je u pitanju obična porodična verbalna svađa, koju su novinari naduvali, a Džej navodno potvrdio. Da li je moguće da niko ne piše da se Ana i ja svakodnevno viđamo i igramo sa detetom, a pišu se najodvratnije neistine?! Pa zar bi neka žena posle takvih batina dala dete nasilniku ili bi zvala socijalnog radnika da mu zabrani prilaz na sto metara? Na slikama se vidi da nema ni ogrebotinu. Strašno je šta nam rade. Umesto da uživamo sa bebom, mi prolazimo kroz pakao – napisao je Adil u poruci.

Na pitanje zašto onda Ana u gotovo svim medijima potvrđuje da je bilo batina, Adil odgovara:

- Ona se meni kune da to nije tačno, i ja joj verujem. Verovatno štiti Džeja jer zna da je nešto pogrešno rekao. Horor su mi napravili! Kako niko od vas nije zvanično zatražio od policije ili tužilaštva nalaze lekara? Zašto nisam bio u vestima na ozbiljnim televizijama? To je naslov za hroniku, a ne za zabavu. Izuzetno neprofesionalno novinarstvo! – zaključuje Adil.

Nesvakidašnji skandal tokom kog se o jednom izuzetno talentovanom i pristojnom mladiću u potpunosti menja slika u javnosti mogu se izvući mnoge pouke. Ono što je sigurno je da si i karijera ovog pevača, kao i njegova porodična sreća, trenutno pod velikim znakom pitanja.

Izvor: dnevno.rs

Pogledajte još