Bacio televizor iz zgrade na Miljakovcu, zamalo pogodio mladiće pod prozorom

Televizor je mogao nekoga da ubije, ističe on, a prava je sreća što nisu povređeni mladići koji su stajali nekoliko koraka odatle.

"Ništa nisam čuo, pošto mi je stan sa druge strane zgrade, a malo pre ponoći pozvali su me policajci i tražili da siđem na parking. Bio sam zapanjen kada sam video šta se dogodilo", kaže B.S.

Televizor je pogodio zadnji deo “opel astre”, koji je nesrećni vlasnik odvezao juče u servis.

"U servisu su mi rekli da će morati da menjaju kompletna vrata od gepeka. To će me koštati 450 evra", priča B.S.

On kaže da ne zna ko je u bacio televizor, a na ulazna vrata zgrade je ostavio poruku u želji da stupi u kontakt s tom osobom da bi se dogovorili van suda.

"Ne mislim da je neko namerno nišanio moj automobil, ali ta osoba je sigurno znala da će pogoditi neki auto na parkingu. Ovo je čista bahatost i nevaspitanje", ogorčen je vlasnik vozila.

Njegova komšinica Dragana Lalić koju su reporteri “Blica” susreli na parkingu pored delova televizora takođe kaže da nije čula ništa. Njen automobil je bio parkiran odmah do oštećenog.

"Ovde je dosta prometno i stalno je neka galama. Bili smo kod kuće tad, ali ništa nismo videli"
, dodaje ona.

Policiju su pozvali mladići koji su stajali pred zgradom oko 23 sata, kada se incident dogodio.

"Sreća, pa niko nije povređen. Ovaj deo parkinga je veoma prometan i taj televizor je mogao da usmrti nekog od prolaznika. Policija traga za osobom koja je to uradila", zaključuje B.S.

Izvor: Blic

Pogledajte još