Kako je nastala pesma "Mokre ulice" Dejana Cukića (VIDEO)

Hit Dejana Cukića i Branimira Džonija Štulića “Mokre ulice” još od 1995. godine kada je i nastao, pomaže mnogim momcima da osvoje srca Milica, a originalni stihovi posvećeni su životnoj saputnici Dejana Cukića.

- Dejan je u to vreme snimao album i obično se na prstima uvlačio u stan u ranim jutarnjim časovima. Te noći, kada mu je banuo Džoni Štulić i sasvim promenio njegov tekst postavivši pitanje “Kako ti se zove žena?”, Dejan je uleteo u krevet sa gitarom i probudio me rečima: Dobila si pesmu! - priča Milica.

Milica je danas ponosna što su, zahvaljujući njoj, njene imenjakinje dobile pesmu koja je i njoj draga, ali ne i najdraža.

- Volim “Mokre ulice”, ali mi više znače neki drugi Dejanovi tekstovi posvećene meni koje je sasvim sam napisao - kaže Milica.

Jedna od njih je pesma “Kao ti” u kojoj Cukić opisuje koliku je imao sreću u životu da nađe osobu poput Milice. “Dok čitav svet se raspada kao krhka kula od karata između ovih zidova ja imam sve, ja imam nekoga”. Još mnogo stihova govori o njegovim osećanjima prema Milici, a najnovija stvar “Prava ljubav” oslikava njihov život danas. “Poznaješ me bolje no što sam sebe znam, i tako me greješ dok slatko se smeješ svemu što izgovaram”.

24 sata

Pogledajte još