Kakvo nas zdravlje očekuje: Loša nedelja za Jarčeve, Rakovi pod stresom

OVAN
Početak nedelje je ambiciozan. Opterećenost poslom, radnim zadacima daće potrebu da se krećete više nego obično. Stoga morate voditi računa o svojim fizičkim kapacitetima koje pružate. Mesec u Blizancima na početku nedelje daće pojačanu nervozu. Ovnovi koji inače pate od visokog pritiska, mogu imati povećan nivo na samom startu nedelje. Sredinom sedmice imate potrebu da se više posvetite kući, porodici, deci. Neko od mlađih članova porodice imaće problem stomaka, dijareje, osećaj ,,muke,,. Zbog vašeg preteranog brižnog stava morate paziti na želudac. Skloni ste konzumiranju kalorične, teške hrane, kada ste opterećeni ličnim problemima. Inače Ovan je revnosan vrlo znak kada je njegov život i zdravlje u pitanju voli sebe više nego druge. Ali kada su porodični problemi aktuelni, problemi dece, on nekako izgubi kompas, kontrolu nad sobom i kreće da zapostavlja samog sebe. Taj problem treba da prevaziđete do kraja nedelje kada će vam energija biti jača sa više optimizma i elana. Vikend vam je značajan i biće dobar, šta više, fizički aktivan. Treba što više prirodnih čajeva koristiti. Pogodan za ovu nedelju je neizbežna kamilica, đumbir, sladić. Deca vam se oporavljaju i samim tim vama se zdravlje popravlja.
SAVET: Kako vodite druge kroz život, tako vodite i sebe u zdravu budućnost sa manje briga i problema. Ovoga puta imaćete dobru saradnju sa Blizancima, Lav i Strelac.
..........................................................................
BIK
Ove nedelje brza i laka zarada preokupacija. To nije nemoguće ovom izuzetnom radnom i sposobnom znaku. Zbog toga morate paziti na žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Posebno ste osetljivi na pankreas (gušterača) i slezinu. Ukoliko budete dizali tenziju sebi radi novca i zarade, doći će do disbalasa u radu žlezda. Sredinom nedelje preterano razmišljanje o ulaganju u kuću, adaptacija, verovatno popravka nekih kućnih aparata. Kraća putovanja koja iscrpljuju, teret koji nosite zbog privatnog posla, firme, radnje, vraćanje dugova, daće bol u donjem delu kičme. To će vas usporiti na kratko, zaustaviti vreme i vaše ambicije. Niste u krizi pa možete očekivati bolji finansijski status koji će vam popraviti zdravlje. Žene koje imaju problem sa cirkulacijom, morale bi posebno da se pozabave ovim problemom. Od prirodnih lekova koristite bosiljak kao začin u ishrani, kao čaj za piće ili ispiranje. Kraj nedelje ili vikend je opisan preteranim uzimanje kroz ishranu, mesa i mesnih prerađevina. Ukoliko nemate kontrolu u konzumiranju hrane, ne bi bilo loše da se pozabavite u jutarnjim časovima kad se probudite vežbama istezanja. Bićete elastičniji i pokretljiviji, pa vam neće biti potrebno energetski prejake namirnice.
SAVET: Oslobodite se starog načina razmišljanja, daje vam problem preterane gojaznosti. Slaganje sa drugim Bikom ili Škorpijom.
………………………………………………………………………………………….
BLIZANCI
Ova nedelja je odlična za vaše fizičko, zdravstveno i duhovno stanje. Bićete puni nekih samo vama pozitivnih emocija. Veseliće vas kontak sa mladima iz vaše bliže okoline, koji će vam podići nivo raspoloženja. Ukoliko radite sa mladima i izloženi ste poslu van radnog objekta, morate paziti na prehladu, hladan vazduh. Niste toliko osetljivi na viruse ali hladnoća vam smeta, teško podnosite. Sredinom nedelje, mlade žene Blizanci mogu imati imati problem sa gornjim delom tela, u predelu grudnog koša, srce, dojke. Muški Blizanci mogu imati alergiju i otežano disanje. Vi ste dobri tragači u svakom smislu. Da li radite neko posao, pa pronađete saradnike koji vam odgovaraju ili želite to po svaku cenu da sebe izlečite i upoznate nove trendove lečenja. Ova nedelja je važna zato što nalazite lek, isceljenje za svoj problem, a to bi bilo nešto poput drugačijeg načina ishrane. To mogu namirnice bez glutena na koje su pripadnici ovog sazvežđa posebno osetljivi. Kraj nedelje vam omogućava da se krećete, koristite više slobodnog vremena van kuće, fizičke vežbe koristite. Čuvajte kosti, zglobove ruku, lakat, koleno. Posebno na ovo treba da obrate pažnju Blizanci koji se bave intezivno sportom.
SAVET: Slažete se sa Škorpijom i Lavom. Koristite svoju intuiciju i inteligenciju, pomaže vam u isceljenju.
…………………………………………………………………………………………………….
RAK
Početak nedelje je pomalo napet zbog posla. Više trpite psihičku presiju od okruženja koje vam ne prija. Ako radite sa nekim ko vam je rodbina, može vam podići pritisak ili vas izvesti iz takta zbog nekih odluka i poteza. Potrebno je da koristite što više koristite tehnike smirivanje unutrašnjeg tela, duše, molitvom, kako vam ne bi stradali žuč i želudac. Sredina nedelje se može može za neke Rakove podsvesti ko povoljni period sa više snage i sreće, osećaj optimizma. Za one emotivnije, posebno Rakovi koji se brinu o zdravlju i finansijama u kući, biće napeto. Stresni aspekti Meseca vašeg natalnog znaka i Marsa daje potrebu za savladavanje teškoća. Rakovi koji rade u velikim institucijama, imaju osećaj neuspeha na poslu i to donosi dovoljno veliku psihičku blokadu, samim tim i jaku nervozu. Muški Rakovi se moraju čuvati nasilničkog osećaja prema svojoj okolini. Brige i problemi koji ih potresaju donose ovakvo stanje i ponašanje. Krajem nedelje , posebno vikend, može biti jako povoljan period. Osećaj ljubavi i strasti, podstaknuće vaše pozitivne emocije a samim tim pojačati dobar imuno sistem. Veliku ulogu u dobrom zdravlju imaće i bolje finansijsko stanje.
SAVET: Verujte sebi i svojim emocijama. Izbegavajte susret sa Ovnovima.

LAV

Prijateljstvo ili ljubavna veza iz ranijih dana, probudiće vam stare emocije. Nije povoljno da se previše unosite kako emotivno tako misaono u tu sferu jer ćete podstaknuti već dovoljno osetljiv žuč, zbog osećaja besa koji vam je ostao iz tog perioda. Vaše zdravlje mora biti povezano ezoterijom ove nedelje jer stare emotivne rane su vam u srcu. Za vas bi bilo dobro da uradite vežbu yoge dubokog disanja, najmanje oko tri minuta, kako bi eliminisali tu negativnost iz sebe. Zatim druga metoda koja bi vam pomogla jeste lečenje kreativnom vizualizacijom. To je zapravo mentalna slika o ostvarenju zdravlja, u ovom slučaju. Koristite tehniku ili vežbu opraštanja. U opisu te vežbe, treba da zamislite osobu sa kojom ste bili u lošem odnosu, povredili je ili je ona vas na neki način emotivno oštetila, zagrljaj, reči oprosta i pozdrav kao poljubac (erotika nije zastupljena). Na taj način vi šaljete misaonu informaciju u kosmos, a kosmos dalje šalje toj osobi podatak o izmirenju energija ili karmi. Ove metode lečenja i isceljenja koristite u drugoj nedelji kada ste energetski spremniji. Kraj nedelje biće opisan jednom pozitivnom vibracijom. Nećete imati stresnije momente, tako da će vam i zdravlje biti bolje bez većih promena.
SAVET: Uporni ste u svemu što radite, ostanite takvi. Slaganje sa Rakovima.
..........................................................................................................................................................
DEVICA
Ponedeljak, utorak su vrlo napeti dani zbog poslova koji obavezuju kraća putovanja. To može dodatno da vas istroši, pa ćete imati osećaj preterane iscrpljenosti i umora. Neke Device neće imati dovoljno inspiracije, koja je jako bitna za buđenje radnog elana. Vaša preterana nervoza, vas može odvojiti od konstruktivnih saradnika i uticajnih osoba bez kojih ne možete. U ovakvim trenucima vam je potrebno da imate kristal svetlo zelene boje. Kao zemljani znak morate koristiti prirodne tonove, boje jer vam unose mir i pojačavaju koncentaciju. Sreda, četvrtak, dani koji su opisani srećnim ishodom. Imaćete priliku da svoju emociju doterate na nivo zaljubljenosti, pokazivanju otvoreno ljubav partneru, što se retko dešava. Zbog toga možete nešto promeniti u svom životu, na primer način ishrane, odevanja, frizuru, lični imidž i svakako raspoloženje koje vam daje dobro zdravlje. Krajem nedelje oni koji su slobodni mogu upasti u neki oblik tajne veze ili veza sa osobom velike razlike u godinama. Verovatno ćete prvi put imati takvo iskustvo. To će vam podići adrenalin ali pazite na šećer u krvi ili pritisak. Nagla životna uzbuđenja, situacije i te kako deluju na vaše zdravlje, nervni sistem.
SAVET: Smanjite materijalizam u sebi. Saradnja na poslu sa Ovnom i Jarcem.
..................................................................................................................................................

VAGA
Ova nedelja počinje bolje nego predhodna. Planeta Mesec u dobrom aspektu sa vašim natalnim Suncem, daće jednu prijatnu energiju raspoloženja i sreće. Mars koji takođe pravi dobar aspekat pokrenuće vaše sazvežđe jakom fizičkom energijom. Čim ste fizički aktivni nećete mnogo mariti za zdravlje jer kad vam krene na polju posla i finansija, osećaj je svakako bolji. Ne bi bilo loše da odložite neki kraći put u inostranstvo zbog lošeg i maglovitog vremena, gde bi izbegli otežanje na putu, a vaš vid sačuvali. Sredina nedelje biće najbolji deo sedmice, jer ćete imati puno pozitivne energije. Verovatno ćete dobiti neku zanimljivu poslovnu ponudu ili će vam novac ne planirano doći. Svakako da će vam ovi događaji poboljšati i održati dobro zdravlje. Vage koje su u dužim vezama, tokom vikenda imaće naporan odnos sa partnerom. To nije nepodnošljiva svađa ali neki oblik pokazivanja ljubomore, ne poverenja, jeste. Najbolji recept jeste relaksacija uz yogu, koju često trenirate a vežba koju treba da radite što više jeste – sveća -. Vage ne vole neaktivno sedenje u kući, preterano zurenje u ekran kompjutera. Vage vole sport, uvek sa svešću da im to pomaže oko cirkulacije i dobrog rada bubrega.
SAVET: odličan period za sve vizionare, umetnike, za sve sa razvijenom energijom kreativnosti. Slaganje sa Vodolijom, manje sa Blizancima.
...................................................................................................................................................
ŠKORPIJA
Sa Mesecem u osmom polju, kažu drevni astrolozi, najviša vrata, kuća sudbine, vaš vladar prirodnog znaka, očekujte nestabilnost i emotivnu napetost kroz novac i nasleđe ukoliko neko iz ovog znaka očekuje rešavanje pitanja nekretnina. Sa aspektom opozicije Sunce i Merkura treba da u sebi smanjite taj doživljaj presije da sve morate sami da rešavate. Upravo zbog takvog stava žene stradaju kroz pluća i sinuse. Muške Škorpije imaće povredu u predelu ramena, ruke, šake. Takav početak nedelje blokira da ostatak nedelje provedete bolje.Ukoliko ste dama koja se bavi poslovima, javnosti, medija, pozorišta, negde gde se eksplicitno izražava vaše telo i intelekt, imaćete šansu da idete na put u inostranstvo gde ćete sebi pronaći ne samo zadovoljstvo već i lek koji niste mogli u svom gradu da kupite, dobijete. Starije osobe ne treba da se pojavljuju na mestima gde je velika grupa ljudi, posebno mlađi, jer mogu upasti u verbalni konflikt i sebi dodatno doprineti uznemirenjem kroz pritisak, lakši bol u glavi, nesvesticu. Petak je dobar dan za početak posla. Ukoliko budete previše euforični imaćete problem kičme. Nervoza vam može doneti bol, a terapija je, svetlost aure. Vizuelizirajte žutu boju.
SAVET: Verujte ljudima oko vas. Saradnja u inostranstvu sa Jarcem.
.........................................................................................................................................................
STRELAC
Početak nedelje svakako dobar, dinamičan. Stres možete imati kroz preteranu užurbanost, jer hoćete da sve završite što pre. Postoje dva ekstrema, Strelčeva koji kada imaju nervozu, stres, preterano jedu, piju alkohol ili sve to minimalizuju,pa unošenje ne adekvatne ishrane može izazvati neku vrstu alergije na određene proizvode, koji kasnije prave problem želuca a on dalje informaciju šalje sinusima, pa ćete imati osećaj da ste stalno prehlađeni. Kako je Mesec u opoziciji sa natalnim Suncem, bićete u manjem sukobu sa suprotnim polom i takav događaj daje dodatne stresove koji vam ne trebaju. Strelčevi koji imaju problem sa crevima ili urogenitalni trakt, trebalo bi otići na kontrolni pregled ili se pozabaviti alternativnim lečenjem. Strelac kao verujuće, religiozno biće može svoj način isceljenja da pronađe na duhovnom putu. Posebno naglašeni dani kao sreda i četvrtak. Za one koji ne veruju u ovakav vid lečenja, neka koriste izvornu vodu koja će pročistiti i detoksikovati organizam. Od petka do ponedeljka imaćete osećaj da vam ništa ne fali. Mesec u vatrenom Lavu u dobrom aspektu sa vašim natalnim Suncem, doneće najbolje od života. Ko studira, daće snagu da se lakše završe ispite.
SAVET: Verujte sebi kao što drugi veruju vama. Saradnja sa Vodolijom ili Lavom.
....................................................................................................................................................
JARAC
Nedelja koja je pred vama nije laka. Problem respiratornog sistema. Pluća, bronhije, upala grla. Efikasna terapija biće inekcije ili kombinacija antibiotika za pluća i urinarnih kanala. Takođe neko iz familije može imati sličan problem. Ukoliko ste u braku, vanbračnoj vezi, partner ima predispoziciju za problem grudi,žlezda. Ne bi bilo loše proveriti tumor markere. Ovo nije zastrašivanje od teških i neizlečivih oboljenja, već mera predostrožnosti, zbog poremećaja rada hormona. Muški Jarčevi mogu imati problem masne jetre. Uzrok ne mora uvek biti debljina već uzimanje medikamenata koji ne odgovaraju. Naredni aspekat krajem nedelje i vikend tražiće od ovog sazvežđa da se pokrenu i ode u neku od teretana. Kilogrami se munjevito brzo slažu, posebno zbog Jupitera u Raku opozitno sa vašim natalnim Suncem. Kao što smo napomenuli prošli put da je Jarac kamen, da vam može pomoći kristaloterapija, preporuka za ovu nedelju bi bila, kamen – Zeleni Kalcit – koji štiti telo od kancera dojke. Za skidanje kilograma koristićete izuzetno moćan zeleni kamen Malahit, koji pored ovog dejstva ima i svojstvo energetske zaštite. Za one koji imaju problem jetre, svima poznat Jantar – Ćilibar ili Akvamarin.
SAVET: Previše brinete o drugima. Mislite na sebe. Saradnja sa Devicom, Rakom.
....................................................................................................................................................
VODOLIJA
U dobrom su odnosu vaš vladar planeta Uran i tranzitni Mesec na početku nedelje. Obično ovaj aspekat jeste poželjan kod svih onih koji se bave ezoterijom, vidovnjaštvom ili astrologijom. Vama kao osobi koja nije iz ovog miljea može da posluži kao aspekat pojačane intuicije, rešavanje problema na taj način. Raspoloženje ne može niko da vam popravi samim tim i zdravlje. Kako će sredinom nedelje biti aktivirana kuća zdravlja a poznato je da Saturn kao vaš suvladar nije u harmoničnom aspektu sa natalnim Suncem Vodolije, morate obratiti pažnju pre svega na hladno vreme. Kosti, zubi, kosa, koža. Tinkture na bazi meda biće od pomoći. Oni koji imaju problem upale grla, lošeg imuniteta mogu uzimati kapi ehinacee. Ovde je naglašen aspekat zdravlja kroz mlade, omladinu ili decu. Pred kraj nedelje računajte na jaču otpornost. Tu će vam kao i Jarčevima pomoći kristali. U nedelju kao dan u sedmici koristite kristal Amazonit. On je neprovidno zeleno beli kamen. Kamen intuicije, psihičke moći direktno povezan sa grlenom čakrom. Možete ga koristiti još za isceljenje nervnog sistema, zuba, osteoporoze. Svakako da ćete uvek pored imati i Gorski kristal, koji od negativne energije stvara pozitivnu.
SAVET: Imate iznenađenje na polju finansija. Saradnja sa drugom Vodolijom i Strelcem.
...................................................................................................................................................
RIBE
Lep osećaj u duši i toplinu kojom zračite uglavnom doprinosi osećaj lepote u vašem domu. Početak nedelje može biti zdravstveno otežan za one Ribe koje imaju više od 60. godina. Teže disanje, bol u očima je izvestan. Osobe mlađe u ovom znaku moraju voditi računa da se ne sapletu, padnu, okliznu, pa čak i kada je napolju lepo vreme. Vaša rasejanost i dnevna uspavanost daje vam manjak energije koju imate. Ribe sa problemom na emotivnom polju, patiće od bolova u stomaku. Sklonost izgladnjivanju, konzumiranju kafe, kafenih napitaka, doneće oštećenje želuca. Potrebni su vam prirodni sokovi. Koristite ceđeni sok narandže svako jutro bar prvih deset dana. Narandžasta boja podstiče apetit. Krajem nedelje možete se ozbiljnije pozabaviti vašom kičmom, koja duži period trpi preterano sedenje u kancelariji, teret – ukoliko radite u nekom velikom trgovačkom centru, gde artikli imaju veću težinu od 5 kilograma. Pored klasičnih vežbi za istezanje, probajte aerob vežbu – sedenje,gde ćete biti naslonjeni na zid i spuštati se lagano na dole. To jeste vežba za jačanje mišića butine i zadnjice, ali praktično se pokazala vrlo efikasna za jačanje mišića kičme. Kristal za isceljivanje kičme - Akvamarin.

SAVET:
Slaganje sa Blizancima , Strelcem ili Lavom. Okrenite se poslu, to vas održava.

Pogledajte još