O'Nil u TV emisiji izaziva sportske šampione

KLIVLEND, 21. jula 2009. (Beta-AP) - Košarkaš Klivlenda Šekil O'Nil učestvovaće u televizijskoj emisiji u kojoj će se takmičiti sa vrhunskim sportistima - u njihovim disciplinama.

U prvoj epizodi "Šek protiv" koja će biti prikazana 18. avgusta, košarkaš Kavalirsa će plivati protiv olimpijskog šampiona i svetskog rekordera Majkla Felpsa.

O'Nil će igrati i američki fudbal protiv kvoterbeka Pitsburga Bena Retlisbergera, boksovaće se sa Oskarom De La Hojom, igraće tenis sa ovogodišnjom šampionkom Vimbldona Serenom Vilijams i oprobaće se u odbojci protiv osvajačica zlatne olimpijske medalje Keri Volš i Misti Mej-Trejnor.

"Možda su ovi sportisti najbolji u svojim disciplinama, ali raspoložen sam za izazove. Planiram da naporno treniram i pobedim, zato - čuvajte se", poručio je O'Nil protivnicima.

Četvorostruki osvajač NBA lige sa Los Anđeles Lejkersima i Majami Hitom prošlog meseca je "trejdovan" iz Finiksa u Klivlend.

O'Nilu je ostala još jedna godina ugovora, ali rekao je da bi želeo da igra još tri sezone i pomogne svom novom timu i najboljem igraču ekipe Lebronu Džejmsu da prvi put osvoje titulu šampiona NBA lige.

Pogledajte još