"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi IQ test, Nada i nove poze u seksu (AUDIO)

Ovo već postaje neizdrživo. Znači država da uradi nešto. Pod hitno. Da se uvede obavezni IQ test. Test koji se radi jednom godišnje i onda dobiješ karticu na kojoj piše koliki ti je IQ, a onda dobiješ i norma ponašanja. Npr. onaj ko ima IQ 80 nema prava da se obraća onome ko ima IQ preko 100, osim nekih osnovnih, egzistencijalnih pitanja. Npr. koliko je sati, kad igra Nole, kako ste... Za kršenje tog pravila može krivično da se odgovara. Npr. u poštama gde ima dva šaltera, da slušaš određenu vrstu muzike, da se družiš samo sa ljudima koji imaju isti IQ kao ti.

Onda sledeće godine, burazeru, ponoviš test pa ako si se opametio dobiješ nove norme ponašanja, a ako nisi - a ti opet isto. Pa da vidimo kome će da dosadi. Meni neće sigurno.

A imam jednu poučnu priču za vas. Sa mnom je u školu išla jedna Nada. Nada je bila odlična. Ali ODLIČNA. I sa svima nama je flertovala i svi mi smo se tripovali da ćemo kad tad uspeti da je zveknemo. Nikad nije ni odbijala kada je pozovemo na kafu. Uvek se odazivala pozivu, ali se uvek povuče u onom ključnom i presudnom trenutku i pobegne kući ostavi te sa setom u očima i đokom dovoljno tvrdim da možeš sa njim da sečeš dijamante. Nikome od nas nije dala, a nije da nismo pokušavali, ali nam sa druge strane nije ni zamerala što smo je napadali kao keruše u teranju. šta više, mislimd a joj je to prijalo i mislim dok se toga nije zasitila. sad kad vratim film, shvatam da je tad univerzum hteo da me nauči jednu važnu životnu lekciju.

"Nada te uvek izj**e. Nemoj da se nadaš i nećeđ da se sjeb*š. Prosto."

A znate ono kad se dugo, baš dugo zabavljate sa jednom devojkom, i onda ona iz čista mira počne da ubacuje neke nove poteze u seksu? E sad, normalnom čoveku bi verovatno bilo drago da se nešto tako desi, a meni ne. meni se pobudi onaj crv sumnje, kako to sad ona zna? Nije sigurno to znala sve vreme, a sad čekala trenutak da to pokaže jer ja nisam sigurno toliko specijalna prilika. U mojoj glavi ostaje samo jedna opcija - negde drugde to uči bez mog znanja. Čak mi đavo nije dao mira pa sam jednom prilikom morao da pitam.

I odna sam dobio odgovor "Pa videla sam u pornićima."

Pizda ti materina, i ja gledam fudbal ceo zivot pa nisam Ronaldinjo.

Pogledajte još