TV Nova šalje Srbiju na Evrosong!

Televizija Nova.rs, koja će danas početi s emitovanjem programa, spremna je da 2015. odvede Srbiju na Evrosong! Po odluci RTS, zbog finansijskih razloga naša zemlja naredne godine neće imati svog predstavnika, ali nova medijska kuća želi da omogući Srbiji da ne izostane s prestižnog takmičenja.

Kako saznaju s Nove, za sledeću godinu je kasno da učestvuju u realizaciji, ali bi bili srećni da to urade 2015.

- Ne bi bio prvi put da komercijalna televizija učestvuje u realizaciji takmičenja za Evroviziju. Ukoliko RTS, ponovo odluči da ne pošalje našeg predstavnika, Nova će rado učestvovati u realizaciji tog projekta - rekao je izvor Kurira.

Sa Nove.rs potvrdili su da su spremni za ovaj poduhvat.

- Evrovizija je jedno od najvećih svetskih takmičenja ikada koje prati više od 100 miliona ljudi u svetu i veoma je važno da jedna zemlja može da pošalje svog predstavnika na takvu manifestaciju. Izostanak Srbije nije neophodan zato što postoji televizija koja je spremna da organizuje lokalni izbor na svetskom nivou i pošalje predstavnika naše zemlje na ovu manifestaciju - rekli su sa Nova.rs.

Zanimljivo je da je Dejan Jocić, koji se nedavno pridružio timu Nove.rs, godinama radio na nemačkoj komercijalnoj televiziji Proziben, koja je učestvovala u realizaciji takmičenja za izbor Pesme Evrovizije u Nemačkoj.

Noviteti
VEČERAS PREDSTAVLJAJU SVOJA LICA I SULEJMANA

TV Nova danas će predstaviti svoja lica, dok će uveče organizovati koktel na kojem će gost biti Halit Ergenč, popularni Sulejman iz serije „Sulejman Veličanstveni“. U Kinoteci će u 20 časova biti prikazana prva epizoda treće sezone turske serije, a u isto vreme biće emitovana i na TV Nova. Inače, ova medijska kuća imaće jedan od najbogatijih informativnih i zabavnih programa u regionu. Mnogo je uloženo u studio, ali i u zaposlene s iskustvom i željom da gledaocima ponude nešto što do sada nije viđeno.

Izvor: Alo

Pogledajte još