Saznajte šta vas očekuje sledeće godine: Numerološki godišnji horoskop za 2014.

Sa zdravstvene strane, bićemo izloženi stresu. Sa emotivne strane, sve ljubavno-bračne veze naći će se pod ispitivačkom lupom i biće prinuđene da polažu, nužne, testove. Neki će uspešno položiti taj test, a neki, nažalost, neće.

Broj brakorazvodnih parnica će se povećati, gledano u odnosu na prethodnu godinu. Povećaće se i broj „bračnih izleta“, vernost neće biti cenjena kategorija, te ako niste previše sigurni u svog partnera, malo pojačajte „nadzor“, a ako se „zlo“ desi, budite tolerantni, jer se radi o godini iskušenja.

Sa ekonomske strane gledano, ovo je godina u kojoj će se klasno-socijalne razlike dodatno zaoštriti, dosta radnika će ostati bez ugovora o radu, a sa aktuelnom platom će biti teško „skrpiti kraj sa krajem“. Štrajkovi će biti uobičajena pojava u našoj svakodnevici. Posle sedmice, ovu godinu će najbolje podneti petice i devetke. Mislim, pritom, na bioritamske i sudbinske(lične) brojeve.

Kako da pronađete vaše tumačenje?
Ako ste rođeni 17.03. bilo koje godine, ovaj broj dopišete godini 2014 i jednostavno saberete sve cifre, ako dobijete dvocifren broj, njega svedete na jednocifren. Dakle: 17032014 = 1+7+3+2+1+4=18 , 1+8=9 . U odeljku za broj 9 pronaći ćete Vaš horoskop za sledeću godinu.

Jedinica
Posle perioda mirovanja i završetka projekta koji vas je okupirao godinama unatrag, ovo je godina kada ćete dobiti neophodnu energiju i snagu da, hrabro, bez premišljanja i suvišnog odugovlačenja, krenete u akciju i uzmete stvar u svoje ruke. Prilika je ovo da zasijate i afirmišete svoju individualnost. Na tapetu su počeci: novi posao, izgradnja ili ulazak u novi objekat, ulaganje energije u pridobijanju pažnje i ljubavi novog partnera. Narednih 9 godina zavisiće od vaših odluka donetih u ovoj godini.Pokušajte da budete originalni jer vam izlizana i prepisana rešenja, od drugih, neće mnogo pomoći. Budite spremni i na težak, iscrpljujući rad, da bi realizovali zamišljene planove. Ovo nije godina kada će vam nešto lako ići od ruke.Ovo je i godina kada morate verovati u sebe i svoje mogućnosti.Vaše potrebe vam moraju biti u prvom planu i ukoliko sami budete cenili sebe, to će vas više ceniti i vaša neposredna okolina. Probajte da za svoj projekat dobijete podršku osobe koja vam može pomoći u realizaciji. Ne mislim na ortakluk.Ovo je i godina onih koji su spremni da preuzmu rizik na sebe.

Dvojka
Ovo je godina koja će od vas zahtevati strpljenje i saradnju.Ukoliko se namerite da učinite nešto veće, oslanjajući se samo na sopstvene snage, udarićete u zid koji nećete biti u stanju, sami, da preskočite. Mnogo ćete razmišljati i mnogo će se stvari dešavati na unutrašnjem planu. Emocije će biti u prvom planu i biće logičan nastavak onog što je započeto u prethodnoj, godini jedinice.Ove godine radite na izgradnji svog znanja, veština i tandemskog funkcionisanja.“ Zajedno smo jači“, neka bude deviza vašeg funkcionisanja ove godine.Strpljenje i čekanje na zrelu priliku, način je da se omogući rast i razvoj. Na emotivnom planu će biti dosta uspona i padova: kad pomislite da je u vašem odnosu, konačno, sve u redu, desiće se nešto što će vas izbaciti iz ravnoteže: doći će do naglog zahlađenja.Toplo-hladno , ljubav-nedostatak iste, smenjivaće se u nepredviđenim talasima. Mnoge će dvojke otvoriti srce ali u njega neće ući osoba koju oni žele.Što se tiče karijere, na pomolu su promene. Budite otvoreni za njih: najdalje odu oni koji uspeju da uhvate vetar promena!

Trojka
Ovo je godina u kojoj ćete moći da izrazite kreativnost, maštu, inspiraciju i najdublje emocije.Ovo je godina kada bi mogli I trebali dosta vremena da posvetite sebi. Možete dobiti i dati topline na svim životnim nivoima. Budite umetnički nastrojeni i probajte da u sve aktivnosti utkate radost, inspirativnost i maštovitost, osobine kojima ste, veoma, naklonjeni. Sledite svoju želju za samopoboljšanjem jer je ovo godina stvorena za otkrivanje novih mogućnosti za unutrašnji rast. Pogotovu se to odnosi na prvu polovinu godine.Slobodno otvorite vrata vašem urođenom optimizmu i originalnosti i oni će vas odvesti gde god budete želeli.Biće ovo godina društvenih interakcija u kojoj ćete imati priliku da iskažete svoj altruizam i kosmopolitizam. Naravno, ako ga, iole, imate. Prilika je da se vaš društveni život poboljša do krajnjih granica i da uđete u neku društvenu grupu, čak političku partiju. Pojačajte ili dodajte malo životnih zadovoljstava jer se ne živi hiljadu godina. Emotivne veze će doživeti ekspanziju ali se ne prepustite euforiji: ono što nije ili ne bude izgrađeno na čvrstim osnovama lako će pretrpeti krah. Istrajnost u gradnji karijere daće svoje, dugo očekivane, rezultate.Ako dosad niste bili posvećeni izgradnji karijere, ne možete očekivati spektakularne uspehe na ovom polju. Mnoge će trojke imati šansu za zasnivanje radnog odnosa.

Četvorka
Ovo je godina posvećena realizaciji vaših zamisli po izgledu, kako prostora u kome obitavate, tako I svih ostalih čvrstih I nepromenljivih formi. Izgradnja prostora koji zadovoljava vaše, najviše, estetske kriterijume. Moraćete dobro da zasučete rukave, mnogo više no obično, ali će iz toga nastati tvorevina kojoj ćete se diviti I na koju ćete biti ponosni narednih devet godina. Trud će se isplatiti. Što se emocija tiče, ukoliko ste već u vezi ona će imati uspone I padove, biće na testu izdržljivosti a opstaće samo one koje su na zdravim osnovama I gde su iskrene emocije u pitanju. Za slobodne, ovo je godina koja će vrveti novim šansama I stvarno bi trebalo da budete veliki probirač da ne izaberete ništa za vašu dušu. Na poslovnom planu budite krajnje vredni I predani poslu, jer je kazna više nego izvesna, ako se opustite. Što se zdravlja tiče, pripazite se stresova jer vas oni mogu, direktno, odvesti u depresiju.

Petica
Godina je ovo kada će vam skoro sve ići od, I na, ruku. Originalnost I kreativnost biće lako prepoznata na vašem mestu funkcionisanja. Bilo da je u pitanju porodica, emocije, partnerski odnosi ili karijera, prosto ćete se začuditi kako, odjednom, nailazite na razumevanje svoje okoline.U svom delovanju imaćete, toliko traženu, slobodu za preuzimanje i realizaciju inicijative. Morate se pripaziti da želje prilagodite svojim mogućnostima jer, u suprotnom, kola mogu krenuti nizbrdo. Džaba vam onda bunt i revolt jer ćete za nerealizovan projekat biti samo vi krivi. Ako vam zatreba podrška, uprkos činjenici da probleme volite da rešavate sami, najpre je možete dobiti od jedinice ili četvorke. Bude li vam potrebna uteha, jer su stvari otišle u neželjenom smeru i popravke nema, najpre će vam je pružiti petica ili devetka.Ova godina traži dosta fleksibilnosti. Napori, koje ste imali u prethodne 4 godine, biće najbolje moguće izvrednovani i vi ćete požnjeti očekivane nagrade. Vreme je i da nagradite sebe za uložene napore.Najbolja nagrada je neki duži, a ako niste pri parama kraći, put koji bi vam pomogao da se otarasite, nagomilanog, stresa. Na emotivnom planu će više sreće imati oni koji nisu u vezi ali se ni ovi drugi, ne mogu požaliti na status u vezi. Karijera ima sjajne preduslove za napredak, pogotovu ona u kojoj ste vi gospodar na palubi.

Šestica
Ovo je godina koja baca puno svetlo na odnose sa porodicom, prijateljima, kolegama i zajednicom. Ovde je fokus na odgovornosti i želji da se bude drugima na usluzi. Fantastično vreme za pružanje ljubavi i stvaranje raznih vrsta veza. Vreme za uspostavljanje idealnog balansa na relaciji davanje-primanje. Može vam se desiti ljubav i strast. Sa njima će i kreativnost porasti. Dobijenu energiju možete uložiti u neke kreativne poduhvate, u porodicu ili humanitarne aktivnosti. Sada je prilika da spoznate vaše slabosti zbog kojih, često, remetite međuljudske odnose. Razmislite kako bi mogli da poboljšate i obogatite emotivni odnos sa partnerom i bližom okolinom. Dodajte iskrenost u odnose i oni će se višestruko poboljšati. Život ukrasite i lepotom, kako u domu tako i u radnom okruženju. Poboljšajte svoj imidž jednostavnom zamenom nekih modnih detalja ako nemate novca za nekoliko novih kompleta. I promena frizure će dati svoj efekat. Došla je godina kada bi trebalo razmisliti o tome kakvu hranu jedete. Ukusna hrana nije garant zdravlja te ako imate problem sa kilažom, uradite bar test intolerancije ako nemate novca za nutricionistu. Na pomolu je nova ljubav i ako ste već u braku, budite oprezni da vas neko „ne smota“ pa da povredite stalnog partnera. Slobodnima je polje ljubavi široko otvoreno. Nezaposleni će imati priliku za zasnivanje radnog odnosa.

Sedmica
Posle godine pune odnosa sa okolinom došla je ova koja predstavlja vreme unutrašnjih refleksija, nešto slično uzimanju odsustva iz javnosti. Imaćete priliku da kroz razmišljanje i samosvest preduzmete korake kako bi poboljšali sopstvenu prirodu. Prilika je ovo da postavite „čuvena“ pitanja tipa: Šta je svrha moga života?Na kom sam životnom koloseku?Da li ću stići tamo gde sam se uputio? Samoća će vam biti potrebna da smirite um, pojačate intuiciju i stupite u kontakt sa srcem. Pogodno je da počnete da vodite dnevnik svakodnevnih impresija ili čak, da počnete da blogujete.To će vam pomoći u samootkrivanju i pristupanju bazi unutrašnje mudrosti. Meditacija je kao stvorena za ovu godinu. Razmislite i o tome da li brinete o nečemu. Ukoliko je odgovor pozitivan, to je znak da ne živite u sadašnjem trenutku ili, što je još bolnije: na sporednom koloseku ste. Napravite listu prioriteta jer vam se može desiti da ne uradite mnogo bitne stvari u životu.Ako niste do sada otišli na Svetu Goru ili slično mesto, ove godine obavezno otidite, bez obzira na versko opredeljenje. To će vam otvoriti mnoge horizonte. Biće ovo godina kada bi mogli da povedete računa o svom zdravlju: da li spavate dovoljno, da li se dovoljno odmarate, da li seispravno hranite? Na emotivnom planu, svakako će biti podvlačenja crte i odluka tipa: sa partnerom hoću/neću da nastavim dalje. Na polju karijere, pod ispitivačkom lupom će biti svi ugovori.

Osmica
Posle boravka u sedmici, u prošloj godini, vreme je za povratak iz unutrašnjeg u spoljni svet. Nakon spoznaje unutrašnjeg odraza, budite spremni na spoljnu manifestaciju svega onog što ste radili u zadnjih 7 godina. Materijalna pitanja, karijera i svetovna postignuća, apsolutno dolaze u prvi plan.
Vreme je da razmislite koje oblasti u vezi porodice i doma bi trebalo da dožive reorganizaciju, regeneraciju ili transformaciju. Možda je vreme da preselite u veću kuću ili stan, možda je, u novonastaloj situaciji, dom postao nefunkcionalan pa ga treba preurediti, pregraditi itd. Ako ste planirali zamenu kola ili sličnih materijalnih stvari, učinite to u ovoj godini. Razmislite o bezbednom mestu za vaša dokumenta. Na zdravstvenom planu osnažite psiho-fizičko stanje time što ćete uvesti nov režim ishrane i fizičke rekreacije.
Pravo je vreme i da karijeru izbacite u fokus. Potrudite se da drugi saznaju za vaše veštine i talente, nije dovoljno da samo vi i uzan krug ljudi oko vas bude toga svesno.Godina je ovo za sopstveni biznis, ako imate aspiracije ka tome ili promenu kursa u postojećoj karijeri.
Probajte da se približite ili upoznate ljude koji su postigli životne ciljeve, koji su sledili životne snove. Dajte sami sebi neko priznanje ove godine. Ne potcenjujte sebe i odbacite, odvratan, bezrazložni, osećaj krivice, koji vas sputava i ne dozvoljava da poletite i dostignete visine o kojima sanjate. Nabavite štivo o afirmacijama i svakodnevno se motivišite!

Devetka
Kao i sedmica, ova godina vas poziva da pažnju obratite na svoj unutrašnji svet. Upravo završavate devetogodišnji ciklus, i od toga kako ste radili, zavisiće ocene u vašoj diplomi. Vreme je da se završe mnoge oblasti vaših iskustava. To će vam pomoći da se slobodnije krećete u narednih devet godina, da ne nosite nepotreban prtljag.Ovo je godina za puštanje niz vodu mnogih dosadašnjih očekivanja i nadanja, koja se nisu primila i spremanje za anticipaciju novih mogućnosti u životu.
Zahvalnost i saosećanje posebno su važni u ovom vremenu kao i spajanje sa okruženjem i odnosima koji se vole i neguju.Ovo je vreme da napravite veliko spremanje u vašem domu. Pregledajte plakare, ostavu, čak i tavan. Otarasite se nepotrebnih stvari: poklonite ili bacite i napravite mesta za nove koje će doći u narednih 9 godina.
Vreme je i da razmislite o svom zdravlju, prvenstveno mentalnom. Možda je potrebno izmeniti nešto u vašoj ishrani ili spoljnom izgledu. Napravite zdravstveni i rekreativni plan koji vas najbolje podržava na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom planu. Napravite spisak kome i zbog čega ste zahvalni, u životu. Mnogo će vam on pomoći da napravite scenu za sledeći ciklus od devet godina.Da ne zaboravim: ove godine obavezno otidite kod zubara: isplanirajte pažljivo taj odlazak iako, po vama nije neophodan.
Godina je ovo i za provođenje dosta kvalitetnog vremena sa porodicom, bliskim okruženjem I prijateljima. Oni to, sigurno, zavređuju.Poradite na iskrenoj komunikaciji. Tu, uvek, kod svih nas, ima mesta za napredak.Posetite I mesta iz prošlosti koja su bitna za poziciju u kojoj, trenutno, funkcionišete .I ovo je dobar način da se bolje pripremite za naredni ciklus od 9 godina.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još