Pet najvećih grešaka koje muškarci rade tokom seksa

Agencija za ugovaranje sastanaka "Victoria Milan" napravila je onlajn istraživanje šta ženama najviše smeta kod muškaraca i tera ih na neveru. U svom istraživanju agencija je iskoristila 4.000 odgovora žena koje su dale osnovne razloge zbog kojih su bile neverne i napravila listu pet najvećih grešaka koje muškarci rade u seksu.

1. Budite kavaljer

Muškarci su skloni razmišljanju da sitnice ne čine razliku pa rado ostaju u čarapama dok vode ljubav. Žene to vide u sasvim drugačijem svetlu. Na krađu pokrivača, čitanje sms-poruka i slične stvari žene gledaju kao da je partneru manje stalo do nje i da se više ne trudi da seks bude dobar i strastven. Stoga budite kavaljer i lepo se ponašajte u krevetu iako ste već dugo zajedno i predobro se poznajete.

2. Narcisoidno ponašanje

Istraživanje pokazuje da žene beže od muškaraca koji misle samo na sebe. Ako su u krevetu fokusirani samo na sebe i svoje zadovoljstvo, mogu očekivati da će ubrzo ostati sami među čaršafima.

3. Prostakluci

Za male prljave razgovore morate imati dogovor s partnerkom jer inače nećete dobro završiti. Žene koje ne vole takav tip komunikacije tokom seksa imaju osećaj da se radi o porno-filmu, a ne o vođenju ljubavi s voljenom osobom.

4. Kreativnost i spontanost

U dugoročnim vezama ženama je važno da partner bude kreativan i spontan. Možda ne svaki put jer to nije lako, ali zamislite da pri svakom odnosu s partnerom tačno znate redosled događanja unapred? To je zagrantovani ubica strasti i dobrog seksa.

5. Predigra

Ne preskačite predigru! Prema studiji koju je vodila agencija, to je najveća greška koju muškarci rade u krevetu.

"Naučno je dokazano da ženama treba više vremena da budu spremne za seks i da dožive vrhunac, pa je predigra neizbežna'.

Izvor: tportal

Pogledajte još