Salveta: Moram da radim da bih prehranila dete!

I dok svoju ćerkicu Dariju smatra Božijim darom, Ljiljana Jakšić (52), poznata kao Salveta iz serije „Kursadžije“, neće moći sve vreme da bude uz svoju bebu, jer je primorana da se vrati na posao, i to nakon detetovih navršenih četrdeset dana.

Kako sama kaže za „Alo!“, kao samohrana majka mora ponovo da počne da zabavlja goste u Skadarliji kako bi prehranila ćerku, uprkos tome što svim srcem želi da pažnju i vreme posvećuje svojoj naslednici.

- Zaista uživam u ovim danima. Darija je divna, jedna mirna beba i sve je interesuje sa strane, što pokazuje da će biti jedna prava devojčica. Ja samo želim da dok ne napuni četrdeset dana sve vreme budem uz nju i da uživam u majčinstvu, pošto ću nakon toga da se vratim na posao. Znate kako, ja sam samohrana majka i moram da prehranim svoje dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mi teško pada, jer sada najviše želim da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me teši to što ću preko dana moći da provodim vreme sa Darijom, jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama - kaže popularna Salveta za naš list, koja nije otkrila ko će čuvati bebu dok ona bude radila.

Moram i stambeni kredit da otplatim!

Pored toga što mora da izdržava svoj ćerkicu Dariju, Ljiljana Jakšić ima i stambeni kredit koji mora da otplati u narednih dvadeset godina.
- Od skoro ja više nisam podstanar, jer sam podigla stambeni kredit koji moram da otplatim u narednih dvadeset godina. Pored toga što moram da radim zbog bebe, ja moram da budem aktivna kada je posao u pitanju i zbog tog kredita. Ali ja sam uvek bila borac i ništa mi ne predstavlja problem - kaže popularna Salveta.

Inače, Ljiljana Jakšić je oduševila javnost kada je objavljena informacija da je u 52. godini ostala trudna, a zatim na svet donela ćerkicu Dariju.
Nakon što je u svojoj ispovesti otkrila da ju je partner ostavio kada je ostala u drugom stanju, mnogi su poželeli da joj pomognu, a u našu redakciju se javio gospodin koji želi da upozna glumicu i da bude uz nju.

Međutim, glumica trenutno želi samo da uživa sa svojom ćerkom.

- Svi znaju da ja radim u Skadarliji i da tamo upoznajem mnoge ljude. Nikakav nije problem da se upoznamo, ali ja sada samo želim da budem uz Dariju. Mnogo mi je lepo kao majci, a kad prođe neko vreme onda ćemo pričati i o tim stvarima - kaže Ljiljana Jakšić.

Izvor: Alo

Pogledajte još