fbpx

Deset smelih poteza za instant uzbuđenje

1. Ponudite mu se na kuhinjskom stolu
Parovi uglavnom vodel ljubav u spavaćoj sobi pa je upravo zato dobro da promenite prostor za vaše vruće akcije. Radite to u dnevnoj sobi, na kauču ili čak na podu. Radite to u kuhinji, na stolu ili kuhinjskom pultu, Ili naslonjeni na zid u predsoblju i, naravno, u kupatilu. Neka ceo stan bude vaš krevet i pobrinite se da ne upadnete u rutinu istog prostora. Iako je krevet možda najudobniji, sigurno nije najuzbudljiviji, posebno ako ga ponavljamo u nedogled.

2. Darujte mu svoj miris
Nakon jutarnje ili večernje rekreacije, kada ste oboje preznojeni, nikako ne idite pod tuš, već uz to priuštite sebi i vruć seks. Mirišite jedan drugo pa se uzbuđujte i na taj način. Muškarcu će vaše preznojeno telo biti bez imalo sumnje vrlo seksi, a sigurni smo da će i vama odgovarati miris njegovog svežeg znoja. Naglašavamo, svežeg znoja! Ako to odgovara i jednom i drugom tokom seksa, zašto ne bi odgovaralo i pre seksa.

3. Vodite njegovu ruku
Uhvatite njegovu ruku i stavite je na trbuh, grudi i zadnjicu. Neka oseti vaše vruće telo. Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama i ne dozvolite mu da je pomera kako on želi. Vi ste ti koji određujete kako i gde će je pomerati. Svemu tome dodajte još sisanje njegovog prsta kako bi učinak bio potpun.

4. “Dosađujte” mu vrućim sms porukama
Dok ste na poslu napišite mu vrući imejl i pošaljite. U njemu napišite sve svoje želje za veče i pri tome budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Koristite sočne izraze i opisujte one stvari za koje znate da ga potpuno izlude.

5. Milujte zadnju stranu njegovih butina i kolena
Zadnja strana njegovih kolena je erogena zona za koju muškarci uglavnom ne znaju. Počnite sa masažom, pa kasnije i poljupcima i lizanjem. Iznenadite ga i pokažite mu da može da uživa i u stvarima na koje nikada do tada nije ni pomislio. Stručnjaci tvrde da muškarac ima na gležnjevima posebnu tačku koju oseti u genitalijama. Posebno ukolimo mu je budete masirale rukama ili možda jezikom. Iznenadite ga masažom oba gležnja istovremeno. Masirajte neko vreme izvodeći i kružne pokrete.

6. Pohotno uzdišite
Kada vas pomiluje po kosi, zavodnički i pohotno uzdahnite. Kada vas pomiluje još jednom, uzdisanje još pojačajte. Muške uši to vrlo rado čuju, što znači da ćete ga time samo dodatno uzbuditi, pa će jedva čekati da vam priušti još glasnije uzdisaje.

7. Potpuno mokre se privijte ka njemu
Nakon što se istuširate, nemojte da se brišete, već se privijte k njemu. Osećaj vašeg mokrog, mirišljavog i sveže izdepiliranog tela jako će ga uzbuditi. Svemu dodajte još i igru sa peškirom koji sasvim slučajno ispustite na pod.

8. Otplešite mu vrući striptiz!
Striptiz je uvek pun pogodak. Pogotovo ako je neočekivan i ako ga izvedete kako treba. Zamračite sobu, pripremite neku zaista seksi pesmu i započnite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte i to do samog kraja, a svaki deo garderobe bacite mu u naručje.

9. Pohvalite njegov penis
Kada se svuče i dođe sveže istuširan, započnite na sve moguće načine da hvalite njegovo telo i njegov penis. Podižite mu samopouzdanje i dajte mu do znanja da vam je još uvek najseksepilniji i najprivlačniji muškarac na svetu. Gledajte ga požudno, i to tako da zaista oseti da vam se njegovo telo sviđa i da ga želite.

10. Tokom seksa ostanite u čizmama sa vrtoglavo visokim petama
Pre nego što se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih visokih štiklica ili nakita koji vam pada preko grudi. To će vašem partneru biti nešto potpuno novo i, verujte, uznemiriće ga ekspresno brzo.

Izvor: Stil

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.