Dečja predstava "Novogodišnja zavrzlama" u Mikser House-u

„Novogodišnja zavrzlama“ je šaljiva predstava sa mnogo prednovogodišnjih zavrzlama. Lana (Borka Tomović) je zadužena da pripremi sve za dolazak Deda Mraza. Ona će mu pomoći da podeli paketiće deci. Problem je što Deda Mraz kasni. Dva prevaranta Dugi i Boki (Dubravko Jovnović i Igor Damnjanović), koristeći situaciju pokušavaju sve paketiće da prisvoje sebi. Dugi se maskira u Deda Mraza, a Boki izigrava njegovog pomoćnika. Snalažljiva Lana, uz pomoć dece i uvek potrebne čarolije, uspeva da osujeti plan ove dvojice i zajedno sa decom dočeka Deda Mraza.

Posle predstave je Mikser House tim osmislio i mini-diskoteku za najmlađe sa najvećim dečjim hitovima – od Kolibrija, Branka Kockice, Dragana Lakovića i drugih hitmejkera za decu.

Cena „Novogodišnje zavrzlame“ je 1000 dinara po detetu, a predstava obuhvata podelu paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom. U cenu nisu uključeni pokloni, pa molimo sve roditelje da paketiće za svoje mališane donesu u petak, 27.12.2013. između 12 i 20 časova ili u subotu do podneva i ostave ih na blagajni Mikser House-a (Karađorđeva 46) uz ime i prezime deteta. Karte za predstavu se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a broj mesta je ograničen.

Pogledajte još